Viral|21.01.2021 22:37

«Σκεφτείτε να το κάνει ο Μπόρις Τζόνσον» - H Daily Mail «απασφάλισε» με τον εμβολιασμό Μητσοτάκη

Newsroom

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε πρόσφατα τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό κι η φωτογραφία με το ανοιχτό πουκάμισο στο νοσοκομείο «Αττικόν» έγινε viral όχι μόνο εντός αλλά και εκτός της Ελλάδας.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της Daily Mail που παραθέτοντας τη φωτογραφία του πρωθυπουργού, που αναφέρει: «Ο 52χρονος Ελληνας πρωθυπουργός προκαλεί αίσθηση στα social media με την "topless" εικόνα του κατά την διάρκεια του εμβολιασμού. Αντί να σηκώσει τα μανίκια του, ο ίδιος επέλεξε να ξεκουμπώσει το πουκάμισό του και να αποκαλύψει το γυμνό του στήθος».

Ενας χρήστης του twitter τόνισε: «Είμαι στρέιτ άνδρας, αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως πρόκειται για έναν όμορφο κύριο». Ενας άλλος σημείωσε: «Ο Ελληνας πρωθυπουργός κάνει ό,τι μπορεί για να αποτελέσει κίνητρο για τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο». Οι Βρετανοί χρήστες του twitter αστειεύτηκαν και διερωτήθηκαν πώς θα ήταν αν ο Μπόρις Τζόνσον έκανε το ίδιο. Αλλοι συνέκριναν την εικόνα με τη γνωστή φωτογραφία του Βλαντίμιρ Πούτιν, ημίγυμνου πάνω σε άλογο.

Κυριάκος ΜητσοτάκηςDaily MailΚορονοϊόςεμβολιασμός