Viral|08.04.2021 19:25

ΗΠΑ: Σε αντιρατσιστική διαδήλωση «εντοπίστηκε» η Rihanna

Newsroom

Σε μία από τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το μίσος κατά των Ασιατών που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη την Κυριακή 4 Απριλίου εντοπίστηκε η Rihanna. Μάλιστα, η βοηθός της τραγουδίστριας, Tina Truong, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες από τη συμμετοχή της στη διαδήλωση, γράφοντας: «Έτσι μοιάζει η αλληλεγγύη».

Επίσης δημοσίευσε ένα βίντεο της γνωστής τραγουδίστριας, που φαίνεται αγνώριστη με μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ, γυαλιά ηλίου και μάσκα στο πρόσωπο. Μάλιστα, κρατούσε ένα πλακάτ που στη μία όψη έγραφε: «Σταματήστε το μίσος κατά των Ασιατών». Στην άλλη της πλευρά η πινακίδα έγραφε: «Μίσος = Ρατσισμός ενάντια στον Θεό!».

Λίγο αργότερα, η Truong μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο η Rihanna δίνει το όνομα του λογαριασμού της στο Instagram σε έναν από τους διαδηλωτές. Η πορεία έλαβε χώρα με αφορμή το μπαράζ φονικών επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 16 Μαρτίου σε ινστιτούτα μασάζ και σπα στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, με τραγικό απολογισμό 8 νεκρούς ανθρώπους, εκ των οποίων έξι γυναίκες ασιατικής καταγωγής.

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: Ρατσισμός κι εγκλήματα μίσους κατά Ασιατών - Φαινόμενο με βαθιές ρίζες

Νέα ΥόρκηRihannaδιαδήλωση