Viral|08.05.2021 20:45
Φοβερός πιτσιρικάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα θαμμένος στην άμμο
NewsroomΜία κατηγορία μόνος του είναι ο νεαρός που την Παρασκευή 7 Μαΐου βρέθηκε στη Βουλιαγμένη για να απολαύσει τον καλό καιρό τη θάλασσα αλλά και την άμμο. Η κάμερα της ΕΡΤ βρέθηκε στην πλαζ για να κάνει ρεπορτάζ ενόψει του ανοίγματος των οργανωμένων παραλιών και ο πιτσιρικάς έμελλε να γίνει viral.
Θαμμένος στην άμμο μέχρι τον λαιμό και μόνο με το κεφάλι του να βγαίνει έξω μίλησε ατάραχος στην κάμερα της ΕΡΤ και δήλωσε ανακουφισμένος που επιτέλους μπορεί να βγει από το σπίτι του και να πάει στην παραλία. «Πάλι καλά που ανοίγουν γιατί βαρέθηκα μέσα στο σπίτι» σημείωσε. Φυσικά το στιγμιότυπο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων