Viral|25.05.2021 07:42

Βαρκελώνη: Δεινόσαυρος «κατάπιε» 39χρονο - Βρέθηκε νεκρός μέσα σε τεράστιο ομοίωμα

Newsroom

Ένας 39χρονος άνδρας στη Βαρκελώνη βρέθηκε νεκρός - εγκλωβισμένος, στο εσωτερικό ενός ομοιώματος δεινόσαυρου, που βρισκόταν στην είσοδο κινηματογράφου. Η αστυνομία ερευνά την αιτία του θανάτου του και το πώς κατάφερε να μπει ο άνδρας μέσα στο ομοίωμα, Οι πρώτες εκτιμήσεις ωστόσο δεν προκαλούν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, αλλά για ατυχές περιστατικό.

Η φρικτή ανακάλυψη έγινε από έναν πατέρα που έπαιζε με τον γιό του γύρω από το μεγάλο άγαλμα του δεινοσαύρου, που βρίσκεται έξω από κινηματογραφική αίθουσα στο νοτιοανατολικό προάστιο της Βαρκελώνης, Santa Coloma de Gramenet. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας εντόπισε μια δυσάρεστη οσμή και αναζητώντας την αιτία παρατήρησε μέσα από μια ρωγμή του αγάλματος, ένα πτώμα και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.

Βίντεο από τη σκηνή δείχνει ότι οι πυροσβέστες ανοίγουν το στήριγμα για να απεγκλωβίσουν το άψυχο σώμα. Ο νεκρός ήταν ντόπιος 39χρονος άνδρας, ο οποίος είχε αναφερθεί ως αγνοούμενος από την οικογένειά του.

T

Παραμένει ασαφές το πώς, ο άνδρας, κατάφερε να μπει μέσα στο τεράστιο ομοίωμα. Το ένα πόδι του δεινοσαύρου φαίνεται να είναι αρκετά χτυπημένο, ενώ λείπει η κάτω γνάθος του, αλλά δεν υπάρχουν ορατά ανοίγματα τόσο μεγάλα ώστε να χωρούν άνθρωπο.

Διαβάστε επίσης: Και όμως συνέβη: Ένας «δεινόσαυρος» πέρασε πίσω από ρεπόρτερ της ΕΡΤ

Η περίεργη υπόθεση απασχολεί τις αρχές, με την καταλανική αστυνομία να υποστηρίζει πως θεωρεί ότι ο θάνατος του άνδρα ήταν τυχαίο γεγονός. Ο 39χρονος βρέθηκε παγιδευμένος μέσα σε ένα από τα πόδια του αγάλματος. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, έπεσε – με κάποιο τρόπο - το κινητό του άνδρα μέσα στον δεινόσαυρο και στην προσπάθειά του να το βγάλει εγκλωβίστηκε και ο ίδιος. Παραμένει ασαφές για πόσο χρονικό διάστημα ο άντρας ήταν μέσα στο πόδι του δεινοσαύρου πριν πεθάνει· το σώμα του έχει σταλεί για νεκροψία ώστε να προσδιοριστεί η αιτία και ο χρόνος θανάτου.

νεκρόςΒαρκελώνηδυστύχημαδεινόσαυροιΙσπανία