Viral|06.07.2021 13:18

Ποια είναι η σωσίας της Τζένιφερ Άνιστον που έγινε viral στο Tik Tok

Newsroom

Το όνομά της είναι Λίσα Τρανέλ (Lisa Tranel) και έχει γίνει viral στο TikTok λόγω της ομοιότητάς της με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston). Η νεαρή Λίσα που θα μπορούσε άνετα να είναι η δίδυμη αδερφή της Τζένιφερ είναι το νέο αστέρι του TikTok. Το προφίλ της @she_plusthree έχει πάνω από 150.000 ακολούθους. Η σωσίας της Τζένιφερ Άνιστον ανέβασε ένα βιντεάκι όπου «μιλάει στη θέση» της «Ρέιτσελ Γκριν» από τα Φιλαράκια και έγινε viral.

Διαβάστε επίσης: Η Ριάνα βρήκε τη μικρή σωσία της - Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

H Τρανέλ είναι γενική διευθύντρια στην εταιρία Strech Zone Southlake. Γεννήθηκε στην Οκλαχόμα, αλλά μένει σε μια γειτονιά στο Ντάλας, από όπου και ανεβάζει τα βιντεάκια που την έχουν κάνει διάσημη. Πριν γίνει διασημότητα στο διαδίκτυο η Λίσα πόσταρε χιουμοριστικά βίντεο στο TikTok με την οικογένεια και τους φίλους της. Αλλά κανένα δεν εκτόξευσε τους followers της τόσο όσο η ομοιότητά της με την Άνιστον.

Τι λέει για όλα αυτά η Τζένιφερ Άνιστον; Η ηθοποιός φημίζεται για το χιούμορ της και είναι πιθανό να δούμε σύντομα κάποιο repost....«Για την ιστορία, δεν αισθάνομαι ότι μοιάζω με την Άνιστον, ούτε η οικογένειά μου» έγραψε σε σχόλιο η Λίσα. Σύμφωνα με ένα post της είναι 33 ετών και ασχολείται με τη γυμναστική και το fitness. 

Όλες οι ειδήσεις

Σάκης Κατσούλης: Ο νικητής του Survivor εξομολογείται «Πάντα ήθελα να ζήσω αυτό το μεγάλο όνειρο»

Ηλίας Μπόγδανος για τελικό Survivor: Τίποτα δεν είναι δεδομένο - Το καταλαβαίνεις όταν τα χάσεις όλα

Ραφαέλα Καρά: Έφυγε από τη ζωή η διάσημη Ιταλίδα σταρ

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Είμαι πολύ στεναχωρημένη για ό,τι έχω δημιουργήσει στον Γιώργο Λιβάνη»

TikTokΤζένιφερ Άνιστονσωσίας