Viral|13.11.2021 14:18

Διανομέας φέρνει καφέ και δίνει ρεσιτάλ πιάνου στα social media

Newsroom

Viral έγινε το βίντεο που δείχνει διανομέα καφέ να παίζει πιάνο σε παλαιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, ο διανομέας, είναι αυτοδίδακτος.

Σχόλαγα στις 6 το πρωί και πήγαινα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος να παίξω πιάνο

Ο Λευτέρης, 24 χρονών, δεν έχει καν πιάνο στο σπίτι του. «Μετά το βίντεο συζητήσαμε με τους δικούς μου κι είπαμε να πάρουμε ένα πιάνο στο σπίτι από Δευτέρα - Τρίτη», είπε στην εκπομπή Τώρα Ό,τι Συμβαίνει στο Open. Σε ερώτηση της Φαίης Μαυραγάνη για το πώς έμαθε να παίζει πιάνο, ο Λευτέρης εξήγησε: «Προ κορονοϊού, δούλευα delivery σε ένα 24ωρο σουβλατζίδικο στην Καλλιθέα. Έξι η ώρα το πρωί που σχόλαγα, πήγαινα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και έπαιζα μόνος μου σε πιάνα που υπάρχουν εκεί. Ήταν η τρέλα μου, το πάθος μου».

Ο Λευτέρης, το ταλέντο του οποίου είναι έκδηλο, εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής, ότι δουλεύει στη διανομή φαγητού, αλλά και σε συνεργείο. «Έχω δουλέψει και φυλλαδιάς. Τώρα θέλω να μάθω καμία τέχνη γιατί είναι επικίνδυνη αυτή η δουλειά που κάνουμε. Στεναχωριέμαι πολύ γι’ αυτά που έχουν γίνει, τα θανατηφόρα τροχαία. Θέλει προσοχή, να σέβονται όλοι τους ντελιβεράδες», λέει, και συμπληρώνει: «Το όνειρό μου είναι να παίζω πιάνο».

πιάνοδιανομέαςντελίβερι