Viral|05.12.2021 08:10

Το καταφύγιο που δίνει σκύλους σε αναδόχους εάν ταιριάζουν τα αστρολογικά τους χαρακτηριστικά

Newsroom

Ένα καταφύγιο ζώων στο Λος Άντζελες εφαρμόζει αστρολογικά χαρακτηριστικά στα σκυλιά του με την ελπίδα να τα ταιριάξει με έναν συμβατό άνθρωπο.

Το κέντρο υιοθεσίας Wags and Walks συνεργάστηκε με την εταιρεία κατασκευής ιστότοπων Squarespace για να δημιουργήσει τον ιστότοπο wagsandwalksfoster.com, ο οποίος δείχνει τα σκυλιά και τα ζώδια τους για να βοηθήσει να βρεθούν καλύτερα ταίριασμα αναδοχής.

«Η συμβατότητα είναι ένας τεράστιος παράγοντας όταν πρόκειται για τη σύζευξη ενός κατοικίδιου με έναν ανάδοχο γονέα και ποιος καλύτερος τρόπος για να εντοπίσουμε τη συμβατότητα από ό,τι με τα αστρολογικά ζώδια;», δήλωσε η Ashley Camale, επικεφαλής της καταναλωτικής, προϊοντικής και διεθνούς επικοινωνίας της Squarespace Inc.

Οι εργαζόμενοι στο Wags and Walks τηρούν αρχεία με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και τις συμπάθειες και αντιπάθειες κάθε σκύλου που φροντίζουν. Η Ariana Howell, συντονίστρια εθελοντών του κέντρου, δήλωσε: «Παρόλο που πρόκειται για σκυλιά διάσωσης, οπότε ως επί το πλείστον δεν γνωρίζουμε τα πραγματικά τους γενέθλια, τους αντιστοιχίζουμε ένα ζώδιο με βάση την προσωπικότητά τους καθώς τα γνωρίζουμε».

Η μοναδική αυτή προσέγγιση έχει προσελκύσει την προσοχή. Από τότε που ξεκίνησε η ιστοσελίδα στα μέσα Οκτωβρίου, οι αιτήσεις αναδοχής που υποβλήθηκαν στο καταφύγιο αυξήθηκαν κατά 20 τοις εκατό.

σκύλοςζώδιαΛος Άντζελες