Viral|22.12.2021 08:10

Βρετανία: Μικρό απομονωμένο νησί αναζητεί διαχειριστή της μίας και μοναδικής του παμπ

Newsroom

Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει αναζήτηση για να αναλάβει κάποιος τη διαχείριση μιας και μοναδικής παμπ, σε ένα απομονωμένο νησί στα ανοιχτά των ακτών της Κάμπρια στη Βρετανία.

Ένας οργανισμός σύμπραξης ανέλαβε να διασφαλίσει την επαναλειτουργία του Ship Inn στο νησί Piel τον Ιούλιο, αφού οι προηγούμενοι μισθωτές κατήγγειλαν το συμβόλαιό τους.

Αλλά αυτή ήταν μια προσωρινή διευθέτηση και τώρα αναζητείται το κατάλληλο άτομο με «καλή γνώση της περιοχής». Η αναζήτηση θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο, με ημερομηνία έναρξης εργασίας τον Απρίλιο.

Τα σχέδια για τη διασφάλιση του μέλλοντος του χώρου στο νότιο άκρο της χερσονήσου Furness, συζητήθηκαν σε συνεδρίαση της επιτροπής επισκόπησης και ελέγχου του Barrow Borough Council, σύμφωνα με την Υπηρεσία Αναφορών, όπως μεταδίδει το BBC.

Η Sandra Baines, επικεφαλής του τμήματος οικονομίας επισκεπτών και πολιτισμού του συμβουλίου, δήλωσε ότι πρόκειται «σε μεγάλο βαθμό για τη διατήρηση της ομορφιάς του, του φυσικού του περιβάλλοντος», αλλά δήλωσε ότι υπάρχουν επίσης πιθανά μειονεκτήματα της ζωής στο νησί και ότι «δεν είναι το όνειρο που μπορεί να νομίζουν οι άνθρωποι ότι είναι».

Οι υποστηρικτές που ξεκίνησαν μια αίτηση για τη διάσωση του νησιού, το χαρακτήρισαν «το κόσμημα στο στέμμα» της περιοχής και «ζωτικό μέρος της κληρονομιάς μας».

Βρετανίαπαμπνησιά