Viral|31.01.2022 08:10
Βέλγιο: Αγαπημένοι ήρωες κόμικς θα κοσμούν τα νέα διαβατήρια
NewsroomΉρωες κόμικς διάσημων Βέλγων δημιουργών θα κοσμούν τα νέα διαβατήρια της χώρας, που παρουσιάστηκαν στον Τύπο, στις Βρυξέλλες.
Στις σελίδες των διαβατηρίων θα απεικονίζονται οι ήρωες του Ερζέ, Τεντέν και ο πιστός σκύλος του, Μιλού, αλλά και οι ντετέκτιβ Μπλέικ και Μόρτιμερ, που δημιούργησε ο εξίσου διάσημος Βέλγος σκιτσογράφος Εντουάρ Τζέικομπς.
Σε μήνυμά της στο Twitter, η υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου, Σοφί Βιλμές, ανακοίνωσε ότι το νέο ταξιδιωτικό έγγραφο θα είναι διαθέσιμο από τις 7 Φεβρουαρίου. «Εγκαινιάζουμε νέο πρωτότυπο διαβατήριο με ηρωίδες και ήρωες των κόμικς. Το νέο βελγικό διαβατήριο θα είναι ακόμη πιο ασφαλές, χάρη στις νέες τεχνολογίες προστασίας προσωπικών δεδομένων», λέει η κ. Βιλμές στο βίντεο που συνοδεύει το μήνυμά της.
Διαβάστε ακόμη
- Νεκρός ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν λέει ο Κατζ - Επιθέσεις και στην Βηρυτό - Σε εξέλιξη η κηδεία του Λαριτζανί
- Ιστορικός θρίαμβος της Βενεζουέλας μέσα στο σπίτι των ΗΠΑ και η αντίδραση του Τραμπ για την... 51η πολιτεία
- Βόρεια Κορέα: Νέος... θρίαμβος Κιμ Γιονγκ Ουν στις εκλογές με 99,93% - «Θρηνούν» τα social media για το 0,07%
- Κόλαση στη Βηρυτό: Βίντεο ντοκουμέντο με κατάρρευση πολυκατοικίας από ισραηλινό πλήγμα