Viral|08.02.2022 07:50

Έκλεψε αυτοκίνητο, κόλλησε στις σιδηροδρομικές γραμμές και το τρένο εκσφενδόνισε το όχημα σε ένα… σπίτι

Newsroom

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα λέει ότι πήδηξε από ένα κλεμμένο αυτοκίνητο δευτερόλεπτα πριν αυτό χτυπηθεί από τρένο και πέσει σε κοντινό σπίτι. Οι κάτοικοι που κοιμόντουσαν δεν έπαθαν τίποτα και ο άνδρας συνελήφθη αργότερα, σύμφωνα με τις αρχές.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι έκλεψε το αυτοκίνητο σε μια "καλόπιστη προσπάθεια" να αναζητήσει το δικό του όχημα αφού έφυγε από ένα μπαρ νωρίς το Σάββατο στην κομητεία Μάρτιν, περίπου 80 χιλιόμετρα βόρεια του Γουέστ Παλμ Μπιτς. Αντ' αυτού, κόλλησε στις σιδηροδρομικές γραμμές στην πορεία ενός επερχόμενου τρένου.

Μετά τη σύγκρουση, ο άνδρας προσπάθησε να κλέψει ένα ανυψωτικό μηχάνημα από ένα κοντινό περίπτερο με φρούτα, το οποίο επίσης βανδάλισε, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μάρτιν. Συνελήφθη αφού έκανε σήμα στους αστυνομικούς "για να τους ενημερώσει ότι εξακολουθούσε να ψάχνει το αυτοκίνητό του", ανέφερε η ανακοίνωση.

 

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ήταν καλά, αλλά "ο εκρηκτικός ήχος ενός αυτοκινήτου χωρίς οδηγό που έπεσε πάνω στην πλευρά του σπιτιού τους ήταν σαφώς τρανταχτός", ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Ο 38χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για διακεκριμένη κλοπή και εγκληματική βλάβη, ενώ αναμένονται και πρόσθετες κατηγορίες.

Περιγράφοντας το επεισόδιο, το γραφείο του σερίφη ανέφερε: "Κανένας τίτλος δεν θα μπορούσε να εξηγήσει αυτή την υπόθεση, αλλά οι λεπτομέρειες θα..., καλύτερα να διαβάσετε".

κλοπή αυτοκινήτουαυτοκίνητοΦλόρινταειδήσεις τώραΗΠΑκλοπή