Viral|14.02.2022 11:48

Έγινε viral στο TikTok γιατί δαμάζει τις μέλισσες

Newsroom

Σχεδόν μισό εκατομμύριο χρήστες του TikTok ακολουθούν τον Χάρη Σταμάτη που έχει τρέλα με τις μέλισσες. Ο νεαρός μελισσοκόμος μίλησε στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος για τα μελίσσια του, τον φόβο του κόσμου για τις μέλισσες και τα βίντεο του που κόβουν την ανάσα.

Μιλώντας για το πιο πολυσυζητημένο βίντεο, στο οποίο βλέπουμε χιλιάδες μέλισσες να έχουν καλύψει όλο του το σώμα, ο ίδιος σημείωσε, «Αυτό είναι από τα πιο ακραία βίντεο που έχω κάνει. Πριν κάποιους μήνες έκανα ένα περίεργο πείραμα και όντως ήρθαν επάνω μου όλες οι μέλισσες. Και όμως, δεν είναι τόσο επικίνδυνο όσο φαίνεται, οι μέλισσες αυτές ήταν μία σμηνουργία, δηλαδή ένα μελίσσι που είχε φύγει για να φτιάξει ένα καινούργιο σπίτι. Αυτά τα μελίσσια δεν έχουν καθόλου επιθετικότητα. Εγώ επειδή είμαι μελισσοκόμος δε φοβάμαι τις μέλισσες, το έχω συνηθίσει. Για κάποιον που το βλέπει πρώτη φορά είναι περίεργο».

Τα μηνύματα του κόσμου

Όσον αφορά τα σχόλια που λαμβάνει από τον κόσμο για τα βίντεό του ο Χάρης Σταμάτης εξήγησε ότι «από την αρχή ο κόσμος με στήριξε πάρα πολύ. Πραγματικά, δεν ξέρω πώς έγινε όλο αυτό γιατί ξεκίνησα από το μηδέν. Ο κόσμος έκανε τα βιντεάκια τόσο δημοφιλή. Δεν το περίμενα. Συνήθως στα μηνύματα μού λένε “Μπράβο, συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνεις” και “δεν φοβόμαστε πλέον τις μέλισσες”».

μέλισσεςTik Tokειδήσεις τώρα