Viral|21.02.2022 11:39

Συγκινητική στιγμή: Σκυλίτσα βρήκε την οικογένειά της μετά από 12 χρόνια

Newsroom

Ένας σκύλος επανενώθηκε με τους ιδιοκτήτες του στην Καλιφόρνια μετά από 12 χρόνια εξαφάνισης.

Η Zoey είχε πεταχτεί από ένα όχημα σε ένα κτήμα κοντά στο Stockton και βρέθηκε από κάποιον που κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας ότι φαινόταν μεγάλη και άρρωστη.

Ένας αξιωματικός των υπηρεσιών ζώων σάρωσε το μικροτσίπ του σκύλου και ανακάλυψε ότι αγνοούνταν από το 2010.
«Σίγουρα δεν περίμενα να συμβεί ποτέ αυτό, οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη», δήλωσε η ιδιοκτήτρια της Zoey, Michelle.

Η Zoey είχε εξαφανιστεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που η εταιρεία μικροτσίπ την είχε καταχωρήσει ως νεκρή από το 2015, δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας San Joaquin.

Ο αξιωματικός Brandon Levin, ο οποίος σάρωσε τη Zoey, πήρε τα στοιχεία επικοινωνίας της ιδιοκτήτριάς της από την εταιρεία τσιπ και διαπίστωσε ότι είχε ακόμα τον ίδιο αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Ο σκύλος βρέθηκε περίπου 60 μίλια από το σημείο όπου είχε εξαφανιστεί το 2010, το σπίτι της οικογένειάς της στο Lafayette.

Η Michelle είπε: «Την πήραμε μαζί με τη δίδυμη αδελφή της από το κυνοκομείο όταν ήταν έξι μηνών, ήταν μαζί μας για περίπου έξι μήνες. Πήγαμε στο μαγαζί για περίπου 20 λεπτά και επιστρέψαμε και έλειπε. Είμαι ενθουσιασμένη που ελπίζω να τη φέρουμε πίσω, να την κάνουμε υγιή και να την αφήσουμε να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της».

ειδήσεις τώραΚαλιφόρνιασκύλος