Viral|15.04.2022 21:30

Απίστευτη ιστορία: Από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Παρίσι έβλεπε live τους διαρρήκτες μέσα στο ζαχαροπλαστείο του στη Θεσσαλονίκη

Newsroom

Όσο ο ίδιος βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στο Παρίσι, όπου βρέθηκε για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Παγκόσμιου Κυπέλλου Αρτοποιίας 2022, ο γνωστός ζαχαροπλάστης, Μάριος Παπαδόπουλος, έβλεπε σε live μετάδοση έναν διαρρήκτη που εισέβαλλε στο κατάστημά του στη Θεσσαλονίκη να κάνει τα πάντα «γυαλιά καρφιά» ψάχνοντας για χρήματα.

Ο ίδιος, πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, επέστρεψε αργά το δωμάτιό του όταν, γύρω στη μία τα ξημερώματα, άκουσε την ειδοποίηση του συστήματος συναγερμού της επιχείρησής του στο κινητό του. Άνοιξε την ειδοποίηση και είδε, σε live μετάδοση, τον διαρρήκτη μέσα στο κατάστημα να ψάχνει μετά μανίας για χρήματα.

Έφυγε με άδεια χέρια

Προκειμένου να μπει στο αρτοποιείο του κ. Παπαδόπουλου, ο δράστης έσπασε τη γυάλινη τζαμαρία της πόρτας ενώ, στη συνέχεια, προσπάθησε να απενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού. Μάλιστα, εκείνη την ώρα, έξω από το ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη περνούσαν αρκετά αυτοκίνητα τα οποία, όμως, δεν πτόησαν τον διαρρήκτη που συνέχισε ανενόχλητος να ψάχνει. Ωστόσο έφυγε, τελικά, με άδεια χέρια από το κατάστημα καθώς δε βρήκε εκεί χρήματα. Ο γνωστός ζαχαροπλάστης μιλώντας σχετικά με το περιστατικό στην ΕΡΤ παραδέχθηκε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το κατάστημά του γίνεται  στόχος διαρρηκτών και, μάλιστα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

διαρρήκτηςειδήσεις τώραΠαρίσιαρτοποιείοζαχαροπλαστείοΘεσσαλονίκη