Viral|19.05.2022 07:20

Σάλος με μητέρα που γέμισε τον ενός έτους γιο της με προσωρινά τατουάζ

Newsroom

Μια νεαρή σχεδιάστρια μόδας από τη Φλόριντα και μητέρα ενός παιδιού που λατρεύει τα τατουάζ έχει δεχτεί πολλά επικριτικά σχόλια στο διαδίκτυο επειδή κάλυψε τον ενός έτους γιο της με υπερρεαλιστικά προσωρινά τατουάζ.

Η 29χρονη Shamekia Morris, σχεδιάστρια μόδας από το West Palm Beach, άρχισε να βάζει προσωρινά τατουάζ στον γιο της Treylin όταν ήταν μόλις έξι μηνών και έκτοτε έχει γίνει συνήθεια που μοιράζεται με χιλιάδες θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν και το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως αρκετά εντυπωσιακό, δεν είναι όλοι οπαδοί της ιδέας της Shamekia, με κάποιους να φτάνουν στο σημείο να την αποκαλούν ανεύθυνη ή κακή μητέρα. Παρόλα αυτά, η μητέρα ενός παιδιού, η οποία είναι και η ίδια γεμάτη τατουάζ, δήλωσε ότι δεν θα αφήσει την κριτική να την εμποδίσει να ζήσει έναν τρόπο ζωής που απολαμβάνουν τόσο η ίδια όσο και ο γιος της.

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει η Shamekia στο TikTok και το Instagram, θα έλεγε κανείς ότι ο μικρός της γιος Trylin είναι τακτικός πελάτης στα στούντιο τατουάζ γύρω από το West Palm Beach. Καλυμμένος με ρεαλιστικό "μελάνι" από το λαιμό και κάτω, ο μικρός μοιάζει με μικρό σούπερ σταρ της ραπ, με body art που συναγωνίζεται μερικά από τα πιο καυτά αστέρια της μουσικής βιομηχανίας. Αλλά όλα αυτά είναι μια ψευδαίσθηση.

 

Ενώ τα τατουάζ του Treylin μπορεί να φαίνονται αληθινά, στην πραγματικότητα πρόκειται για περίπλοκα προσωρινά τατουάζ που η μητέρα του λατρεύει να συνδυάζει για να ταιριάζουν με τη δική της εμφάνιση. Παρόλα αυτά, ακόμα και αν γνωρίζουν ότι είναι ψεύτικα, μερικοί άνθρωποι απλά ενοχλούνται από τα τατουάζ και φροντίζουν να το γνωστοποιούν στη Shamekia.

«Δέχομαι πολλές αντιδράσεις, οι άνθρωποι λένε ότι μεγαλώνω τον γιο μου ως "γκάνγκστερ", "κακοποιό", δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν ένα μωρό με τατουάζ», δήλωσε πρόσφατα η 29χρονη μητέρα στο Truly. «Οι αντιδράσεις ήταν τρομερές. Με πληγώνει γιατί ξέρω ότι δεν είμαι κακή μαμά και με αποκαλούν με όλα τα είδη των χαρακτηρισμών. Είναι τρελό».

Η Shamekia παραδέχτηκε ότι, στην αρχή, η ίδια η οικογένειά της είχε προβλήματα με το να βάλει τατουάζ στην Treylin, αλλά αφού την είδε να μετατρέπει το πάθος της σε κάτι θετικό και να αποκτά ένα σημαντικό κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην πραγματικότητα την υποστήριξαν.

«Όταν η Shamekia ήρθε με την ιδέα, εγώ δεν ήμουν σύμφωνη, ήμουν εντελώς αντίθετη. Δεν ήθελα να το κάνει αυτό μαζί του», δήλωσε η αδελφή της γυναίκας, η Dinera. «Αλλά από τότε που είδα πού θα μπορούσε να οδηγήσει εκείνη και τον Treylin, δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό, επειδή αποδείχθηκε ότι ήταν κάτι θετικό».

 

Η σχεδιάστρια μόδας από τη Φλόριντα επιμένει ότι ο μικρός γιος της λατρεύει να κάνει τατουάζ και να ντύνεται για φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις. Έχει τη δική του γκαρνταρόμπα γεμάτη ρούχα και αθλητικά παπούτσια και του αρέσει η προσοχή που συχνά λαμβάνει από τους ανθρώπους στο δρόμο.

Παρά τις αρνητικές αντιδράσεις ορισμένων ανθρώπων, η Shamekia Morris λέει ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο ζωής της. Είναι πεπεισμένη ότι είναι καλή μητέρα για τον Treylin και δεν σκοπεύει να σταματήσει να του κάνει προσωρινά τατουάζ σύντομα.

μητέραειδήσεις τώραΦλόριντατατουάζ