Viral|26.05.2022 22:20

«Ποιος θέλει να κατέβει;» - Το ξέσπασμα του πιλότου που άφησε άφωνους τους επιβάτες της πτήσης για Λάρνακα

Newsroom

Χαμός στο TikTok με το βίντεο  που δείχνει κυβερνήτη αεροσκάφους της WizzAir να ξεσπάει τα νεύρα του από το μεγάφωνο του αεροσκάφους, καθώς ο ίδιος και οι επιβάτες της πτήσης παρέμειναν ακινητοποιημένοι, στο διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου Gatwick, κατά τη διάρκεια μιας φερόμενης 7ωρης καθυστέρησης.

Δεν το χρειάζομαι αυτό

Στο βίντεο, ο πιλότος ακούγεται να λέει στους εξαντλημένους ταξιδιώτες, οι οποίοι παραμένουν στις θέσεις τους σε αναμονή της αναχώρησης της πτήσης προς Λάρνακα, «δεν το χρειάζομαι αυτό». «Σηκώστε τα χέρια σας παρακαλώ, ποιος θέλει να κατέβει; Δεν θα φύγουμε απόψε εάν κατεβείτε. Ξέρετε κάτι; Δεν το χρειάζομαι αυτό, ούτε το πλήρωμα το χρειάζεται αυτό. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βγάλουμε από εδώ. Δεν μπορώ να το ελέγξω. Είναι εντελώς εκτός ελέγχου μου. Κάνουμε ό,τι μπορούμε. Αν θέλετε να κατεβείτε, θα σας αφήσω να κατεβείτε, κανένα πρόβλημα», ακούγεται ο άντρας να λέει στο βίντεο, το οποίο μαγνητοσκόπησε η επιβάτης Χάνα Μέις η οποία, στη συνέχεια, το ανέβασε στο TikTok.

Το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις σε πλήθος χρηστών των social media, οι οποίοι και εκφράζουν, σε μεγάλο βαθμό, τη συμπάθειά τους στον οξύθυμο πιλότο. : «Ω, ας είναι καλά. Μπορείτε να ακούσετε τον πόνο στη φωνή του. Ήθελε να φύγει όσο και όλοι οι άλλοι, πρέπει να είναι δύσκολο να γκρινιάζουν όλοι σε σένα», σχολίασε κάποιος, με έναν δεύτερο χρήστη να συμπληρώνει ότι: «Για να είμαστε δίκαιοι, είμαι με το μέρος του. Πιθανότατα είναι εξαιρετικά αγχωμένος και το πλήρωμα είναι εξαντλημένο».

πιλότοςΛάρνακαειδήσεις τώραTik TokWizz Air