Viral|01.06.2022 11:49

Στρίπερ πήγε στο μπάτσελορ του αδερφού της και το κατάλαβε όταν έμεινε ολόγυμνη

Newsroom

Στρίπερ ισχυρίστηκε ότι δούλεψε κατά λάθος στο μπάτσελορ πάρτι του ίδιου της του αδελφού - και ότι «δεν κατάλαβε» ότι ήταν αυτός μέχρι που ήταν «εντελώς γυμνή».

Η γυναίκα, που ονομάζεται Κέντρα , μίλησε για την τρομερή εμπειρία στο TikTok και γρήγορα έγινε viral - αφήνοντας πολλούς ανθρώπους στο διαδίκτυο άναυδους.

Προς μεγάλη της έκπληξη, η Κέντρα , η οποία εργάζεται ως μοντέλο του OnlyFans και ως εξωτική χορεύτρια, είχε βγάλει όλα της τα ρούχα πριν παρατηρήσει ότι ο αδελφός της βρισκόταν στο κοινό και την παρακολουθούσε.

«Κατέληξα να είμαι η στρίπερ στο μπάτσελορ πάρτι του αδελφού μου και δεν το κατάλαβα μέχρι που ήμουν εντελώς γυμνή», έγραψε η Κέντρα  στο κλιπ, το οποίο έχει πλέον προβληθεί πάνω από 10 εκατομμύρια φορές.

Το βίντεο προκάλεσε γρήγορα συζήτηση μεταξύ των θεατών - με κάποιους να αναρωτιούνται γιατί η Κέντρα δεν πρόσεξε ότι ο αδελφός της ήταν εκεί πριν γίνει εντελώς γυμνή.

«Πώς δεν το πρόσεξες»; ρώτησε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε: «Θα είχα προσέξει όλους τους φίλους του αδελφού μου και σίγουρα τον αδελφό μου».

στρίπερμπάτσελορ πάρτυειδήσεις τώρα