Viral|09.06.2022 22:30

Πέταξε το ηλεκτρικό πατίνι της από τα εμβληματικά Ισπανικά Σκαλοπάτια της Ρώμης και προκάλεσε ζημιές 25.000 ευρώ

Newsroom

Ζημιές ύψους 25.000 ευρώ προκάλεσε αμερικανίδα τουρίστρια στα εμβληματικά «Ισπανικά Σκαλοπάτια» της Ρώμης, όταν έριξε σε αυτά το νοικιασμένο ηλεκτρικό πατίνι της.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, 3 Ιουνίου, στις  3:45 τα ξημερώματα και έγινε viral αφού βιντεοσκοπήθηκε και ανέβηκε στα social media από περαστικό. Όπως αναφέρει η Guardian, οι ιταλικές αρχές ανέφεραν ότι η γυναίκα είναι 28 ετών, αμερικανίδα τουρίστρια, η οποία πέταξε από τα σκαλιά το νοικιασμένο ηλεκτρικό πατίνι της. Η ίδια, αλλά και ο 29χρονος σύντροφός της, ο οποίος, στο βίντεο, φαίνεται να κατεβαίνει με το δικό του πατίνι τα εμβληματικά σκαλοπάτια, συνελήφθησαν από αστυνομικούς. Στο ζευγάρι επιβλήθηκε πρόστιμο 400 ευρώ (έκαστος) καθώς και απαγόρευση επίσκεψης για δύο ημέρες στο μνημείο.

Aπό τα πιο καλά φυλασσόμενα τουριστικά αξιοθέατα της ιταλικής πρωτεύουσας

Πριν από δύο εβδομάδες, ένας 37χρονος σαουδάραβας τουρίστας προκάλεσε επίσης ζημιές στη σημείο, όταν κατέβηκε τα σκαλοπάτια, που είναι από τα πιο καλά φυλασσόμενα τουριστικά αξιοθέατα της ιταλικής πρωτεύουσας, με μία νοικιασμένη Maserati προκαλώντας ζημιές. Ήδη, από το 2018 η αστυνομία έχει απαγορεύσει σε τουρίστες και κατοίκους να κάθονται στα σκαλιά, τα οποία είναι υπό την προστασία της Unesco.

Όλες οι ειδήσεις

Σκληρή απάντηση Αθήνας στις δηλώσεις Ερντογάν: Ανιστόρητοι ισχυρισμοί και έωλα μυθεύματα – Δεν μπορούν να πλήξουν την εθνική κυριαρχία μας

Vor V Zakone: Η συμμορία που ρήμαζε σπίτια σε όλη την Αττική – Η δράση, η ιεραρχία και τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Το παρασκήνιο του ξεσπάσματος Παναγιωτόπουλου: Τι προκάλεσε την οργή του ΥΠΕΘΑ κατά αξιωματικών και τις αναφορές για «ελβετικό τυρί»

Πώς η χελώνα... Μάριος και η περσινή του «αποστολή» δίνουν τη λύση για την έξαρση των μωβ μεδουσών - Βίντεο από τη δράση του

μνημείαUNESCOζημιέςηλεκτρικό πατίνιΡώμητουρίστριαειδήσεις τώρα