Viral|11.06.2022 13:50

Χλιδάτος γάμος με άρωμα… Bollywood στη Ρόδο: Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή τελετή

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Στιγμιότυπα από τον εντυπωσιακό γάμο/ Real Voice 99.5
Στιγμιότυπα από τον εντυπωσιακό γάμο/ Real Voice 99.5
Στιγμιότυπα από τον εντυπωσιακό γάμο/ Real Voice 99.5
Στιγμιότυπα από τον εντυπωσιακό γάμο/ Real Voice 99.5
Στιγμιότυπα από τον εντυπωσιακό γάμο/ Real Voice 99.5

Ένας αν μη τι άλλο εντυπωσιακός γάμος με… άρωμα Bollywood, πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο. Μια τελετή λαμπερή και γεμάτη χλιδή, για δύο γόνους εκατομμυριούχων Ινδών που μένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο κι ένωσαν τις ζωές τους με τον πιο επίσημο τρόπο, στο νησί των Ιπποτών.

Σύμφωνα με το Real Voice 99.5, τα κινητά τηλέφωνα των καλεσμένων άρχισαν να παίρνουν φωτιά, όταν ο γαμπρός και η νύφη εμφανίστηκαν με μια συλλεκτική λιμουζίνα Rolls Royce (η οποία ανήκει στον γνωστό συλλέκτη Παναγιώτη Τσαγκαράκη), στην είσοδο πολυτελούς ξενοδοχείου, στην Καλλιθέα Ρόδου, όπου τελέστηκε το μυστήριο και διαμένουν όλες αυτές τις ημέρες οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Η πανέμορφη νύφη, είναι κόρη μεγαλοτραπεζίτη και ο γαμπρός μεγαλοεπιχειρηματίας που δραστηριοποιούνται στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο γάμος έγινε σύμφωνα με τα έθιμα και τις παραδόσεις της Ινδίας στο πολυτελές ξενοδοχείο στην Καλλιθέα, και οι 100 καλεσμένοι έφθασαν στο νησί, συνδυάζοντας μοναδικές διακοπές και την παρουσία τους στις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής του νεόνυμφου ζεύγους. Κατά την είσοδο της λιμουζίνας στο ξενοδοχείο, το ζεύγος περίμεναν όλοι οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι και στήθηκε ένας χορός, κατά τα ήθη και έθιμα της πατρίδας τους.

Όλες οι ειδήσεις

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Power Pass: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, πώς θα κάνετε αίτηση – Αναλυτικά παραδείγματα και διαδικασία

Στο επίκεντρο των γερμανικών ΜΜΕ η τουρκική προκλητικότητα: Κατάφορα επιθετική στάση κατά της Ελλάδας από Ερντογάν

Ένας αδίστακτος απατεώνας: Πούλησε τον Πύργο του Άιφελ για παλιοσίδερα και εξαπάτησε τον Αλ Καπόνε – Πώς τον συνέλαβαν και πέθανε στο Αλκατράζ

Απίστευτο περιστατικό: Άλλαζε πινακίδες στα οχήματά του για να μην πληρώνει… τέλη κυκλοφορίας

Ινδίαειδήσεις τώραγάμοςΡόδοςBollywood