Viral|24.06.2022 19:58

Ρόδος: Αθεράπευτα ρομαντικός «έγραψε» στο γκαζόν «αγάπη μου καλημέρα»

Newsroom

Το ρομαντισμό που κρύβει μέσα του έβγαλε ένας αθεράπευτα ερωτευμένος που έγραψε «αγάπη μου καλημέρα» στο γκαζόν στην πλατεία του ενυδρείου στη Ρόδο. Τις σχετικές φωτογραφίες ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου, Μάνθα Ζιώγου, υπενθυμίζοντας ότι κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και το 2020.

«Ο αθεράπευτα ερωτευμένος χτύπησε ξανά. Κάθε κριτική καλοδεχούμενη, όμως αφενός δεν είναι εύκολο να ελέγξουμε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και αφετέρου σε μία εβδομάδα, δεν θα υπάρχει, δεδομένου του ρυθμού ανάπτυξης του γκαζόν. Ίσως ο έρωτας και οι τρυφερές εκδηλώσεις του να είναι η απάντηση στα εγκλήματα κατά του θηλυκού γένους. Ίσως και να υπάρχει ελπίδα», ανέφερε η κα Ζιώγου.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική της Ρόδου» το 2020 ο άγνωστος ερωτευμένος, θέλησε να εκφράσει την αγάπη σχηματίζοντας τη λέξη «σ’αγαπώ» στο γκαζόν έξω από το ενυδρείο. Εικάζεται ότι το μέρος δεν το διάλεξε στην τύχη, καθώς από εκεί περνάει για τη δουλειά ή για το σπίτι η αποδέκτης του μηνύματος.

Όλες οι ειδήσεις

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και ο δράστης ήθελε να τα ξαναβρούν - Ακόμα και σήμερα στη ΓΑΔΑ

Γιατί συγκρούστηκαν τα 2 ταχύπλοα που γύριζαν σκηνή για το «Γάμος αλά ελληνικά» - Τα νεότερα για την υγεία του τραυματία ηθοποιού

Τουρκία: Γνωστό μοντέλο και πρώην σύζυγος του ηθοποιού Σεϊταρίδη ζητά εισβολή στα ελληνικά νησιά

Ανίτα Άλβαρεζ: «Είμαι καλά» - Το πρώτο της μήνυμα της αθλήτριας που έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην πισίνα