Viral|16.07.2022 19:13

Γάτα που είχε χαθεί στο αεροδρόμιο επανενώθηκε με την οικογένεια της μετά από 3 εβδομάδες

Newsroom

Μια συγκινητική στιγμή καταγράφηκε στο αεροδρόμιο της Βοστώνης, όταν μια γάτα επανενώθηκε με την οικογένεια της μετά από τρεις εβδομάδες, που περιπλανιόταν στην περιοχή.

H Rowdy, όπως είναι το όνομά της, δραπέτευσε από το κλουβάκι στις 24 Ιουνίου λίγο μετά την άφιξη της από τη Γερμανία. 

Για είκοσι ολόκληρες ημέρες περιπλανιόταν στο αεροδρόμιο μέχρι που το προσωπικό κατάφερε να την πιάσει, στήνοντας παγίδα. 

«Είτε από κούραση είτε από πείνα σήμερα το πρωί η Rowndy άφησε τελικά τον εαυτό της να πιαστεί», σημειώνει το αεροδρόμιο σε ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Και προσθέτει «Ηταν μια κοινοτική προσπάθεια. Όλοι μας από τους εργάτες που εκτελούν οικοδομικές εργασίες μέχρι και το προσωπικό των αεροπορικών εταιρειών βρισκόμασταν συνεχώς σε επιφυλακή».

Το αεροδρόμιο παρέδωσε τη Rowdy στο καταφύγιο ζώων της Βοστώνης και επανενώθηκε με την οικογένεια της σήμερα το πρωί.  Η ιδιοκτήτρια της άτακτης γάτας δήλωσε, μιλώντας στο CNN ότι ήταν πάντα ιδιαιτέρως «ενεργητική».

Όπως είπε, υιοθέτησε το γατάκι πριν από τέσσερα χρόνια για την κόρη της, η οποία σήμερα φοιτά σε κολέγιο στην Πενσυλβάνια.

Η οικογένεια μετά από 16 χρόνια αποφάσισε να μετεγκατασταθεί από τη Γερμανία στις ΗΠΑ.  Η Rowndy το έσκασε, όταν η πόρτα του κλουβιά τους άνοιξε κι εκείνη άρχισε να τρέχει πίσω από ένα πουλί. 

«Τρεις άνθρωποι την κυνηγούσαν, αλλά δεν κατάφεραν να την πιάσουν», δήλωσε η ιδιοκτήτρια. «Χαιρόμαστε πολύ που η υπόθεση έχει αίσιο τέλος», κατέληξε και ευχαρίστησε το προσωπικό του καταφύγιου.  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Μάχη με αναζωπυρώσεις - Εκκενώσεις σπιτιών και ριπές ανέμων 10 μποφόρ

Αλκοολούχα ποτά: Ανακάμπτουν οι πωλήσεις - Η επίδραση του τουρισμού

Πτώση ελικοπτέρου στη Σάμο: Συγκίνηση και τιμές στην κηδεία του Έλληνα πιλότου που σκοτώθηκε

Τεντόγλου στο Open Sport λίγες ώρες πριν τον τελικό: «Θέλω χρυσό στο Παγκόσμιο, είναι το μόνο που μου λείπει»

ΗΠΑοικογένειααεροδρόμιογάταειδήσεις τώρα