Viral|05.08.2022 09:10

Σάλος με τον πατέρα που βγάζει τα πεντάδυμα παιδιά του με λουρί - Τι απαντά στους επικριτές του

Newsroom

Θύελλα αντιδράσεων προκαλούν τα βίντεο που ανεβάζει στο TikTok πατέρας από τις ΗΠΑ που τον δείχνουν να βγάζει τα πεντάδυμα παιδιά του βόλτα με λουρί σαν να ήταν κατοικίδια.

«Ελάτε να περπατήσετε στα παπούτσια μου», έγραψε στη λεζάντα ενός βίντεο, απαντώντας σε όσους τον επικρίνουν για την τακτική του.
Ο Ντρίσκελ και η 34χρονη σύζυγός του, Μπριάνα, απέκτησαν τα παιδιά τους με εξωσωματική γονιμοποίηση και υποστηρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να τα προσέχουν όταν βγαίνουν βόλτα ή για εξωτερικές δουλειές και γι’ αυτό τα δένουν μεταξύ τους.


Παρά τις εξηγήσεις τους δεν κατάφεραν να περιορίσουν τις αντιδράσεις. «Αυτά τα παιδιά είναι πολύ μεγάλα για να περπατούν με λουρί σαν σκυλιά» σχολίασε κάποιος. «Δεν είναι σκυλιά. Τι θα λέγατε να τους μάθετε τι να κάνουν;», απάντησε κάποιος άλλος.

Υπήρχαν πάντως και εκείνοι που υποστήριξαν τους γονείς για την... αλχημεία τους. «Κάνε ό,τι πρέπει για να κρατήσεις τα μωρά σου ασφαλή. Εγώ βλέπω αγάπη. Κανένα τους δε φαίνεται στρεσαρισμένο», ανέφερε ένα σχόλιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι που να απαγορεύουν τη συγκεκριμένη πρακτική στις ΗΠΑ, ωστόσο ένας παιδίατρος δήλωσε: «Δε με χαροποιεί να βλέπω παιδιά δεμένα σαν κατοικίδια».
Παρά τις αντιδράσεις πάντως ο 37χρονος πατέρας δεν πτοήθηκε και συνεχίζει να βγάζει τα παιδιά του έξω με λουρί και να ποστάρει βίντεο.

πατέραςTikTokειδήσεις τώραΗΠΑ