Viral|13.08.2022 12:03

Δημοφιλές θέρετρο στις ΗΠΑ που κήρυξε… έκτακτη ανάγκη αποχέτευσης: Τα μέτρα που πήραν οι Αρχές

Newsroom

Το δημοφιλές θέρετρο Provincetown του Cape Cod στη Μασαχουσέτη, στις ΗΠΑ, κήρυξε έκτακτη ανάγκη αποχέτευσης την Πέμπτη, διατάσσοντας εστιατόρια και άλλα καταστήματα τροφίμων να κλείσουν αμέσως κατά μήκος ενός τμήματος της πολυσύχναστης προκυμαίας του.

Οι υπάλληλοι του Provincetown ανέφεραν σε ανάρτηση στο Facebook ότι οι κατοικίες που βρίσκονται στο επηρεαζόμενο αποχετευτικό σύστημα πρέπει επίσης να μειώσουν τη χρήση νερού, συμπεριλαμβανομένου του καζανιού των τουαλετών μόνο «όταν είναι απολύτως απαραίτητο».

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι όλες οι δημόσιες τουαλέτες θα κλείσουν επίσης την Πέμπτη και την Παρασκευή και ότι θα παρέχονται φορητές τουαλέτες.

 

Είπαν ότι η διακοπή λειτουργίας του αποχετευτικού δικτύου, που έρχεται κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου αιχμής, ήταν απαραίτητη για να αποφευχθεί περαιτέρω έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία.

Οι καταιγίδες αυτής της εβδομάδας έφεραν «μεγαλύτερο από το κανονικό όγκο λυμάτων» στο αποχετευτικό σύστημα, προκαλώντας υπερχείλιση και ζημιές.

«Πρέπει να μειώσουμε δραστικά τη ροή για να επιτρέψουμε τις κρίσιμες εργασίες επισκευής, προκειμένου η πόλη να επανέλθει σε πλήρη δυναμικότητα», ανέφεραν οι δημοτικοί υπάλληλοι στην ανακοίνωσή τους. «Εκτιμούμε ότι χρειαζόμαστε έως και 48 ώρες για να γίνουν οι επισκευές και να επανέλθει το σύστημα στην κανονική του λειτουργία».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΠΑειδήσεις τώρα