Viral|02.09.2022 09:50

Μια συγκινητική ιστορία: Τουρίστρια βρήκε γατάκια στις διακοπές της στο Πευκοχώρι και θα ζήσουν μαζί στη Σκωτία

Newsroom

Συγκινεί έφηβη που έσωσε τέσσερα αδέσποτα γατάκια ενώ έκανε διακοπές στην Ελλάδα. Η Morgan Mclaughlan κάνει πλέον σχέδια για να μεταφέρει τις γάτες, που βρήκε κοντά στην πισίνα του ξενοδοχείου της στο Πευκοχώρι, μαζί της στη Σκωτία.

Το ταξίδι της για να πάρει τα ζωάκια και να επιστρέψει στο σπίτι της μπορεί να γίνει πραγματικότητα καθώς οι αναγνώστες των Glasgow Times ένωσαν τις δυνάμεις τους και συγκέντρωσαν πάνω από 1.650 λίρες για να καλύψουν τα έξοδα του ταξιδιού και του κτηνιάτρου τους.

Σημειώνεται πως η Morgan, από τη Γλασκώβη, δεν άντεχε να επιστρέψει στους δρόμους τα γατάκια και τα φρόντιζε για να γίνουν υγιείς κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών. Έπειτα, τα παρέδωσε σε ένα ανάδοχο σπίτι και τώρα σχεδιάζει να πετάξει στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο για να παραλάβει τα γατάκια.

Στη συνέχεια, η Morgan θα πάρει πτήση για τις Βρυξέλλες, όπου θα συναντήσει τον πατέρα της και θα οδηγήσει πίσω στη Σκωτία με τα τέσσερα νέα της κατοικίδια.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που θα μπορέσουν να επιστρέψουν σε μένα και που μπορώ να τους δώσω το σπίτι που τους αξίζει. Ράγισε η καρδιά μου όταν έπρεπε να τα παραδώσω στον κτηνίατρο και στην ανάδοχη οικογένεια, καθώς είναι τόσο μεγάλη η αναμονή για να τα ξαναδώ, αλλά ξέρω ότι όλα αξίζουν τον κόπο», δηλώνει η ίδια.

Αναφορικά με τις δωρεές λέει: «Ειλικρινά, είμαι τόσο συγκλονισμένη με όλες τις δωρεές που έχω λάβει. Σημαίνουν τόσα πολλά και δεν μπορώ καν να εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι που όλοι μου έδωσαν την ευκαιρία να σώσω αυτά τα πολύτιμα αγγελούδια».

«Ελπίζω ότι θα μπορέσω να πετάξω για τα γατάκια γύρω στα μέσα Οκτωβρίου», αναφέρει στο τέλος σχετικά με το πότε θα πάρει πίσω τα ζωάκια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

διακοπέςγάτεςΓλασκώβηυιοθεσίααδέσποταειδήσεις τώρα