Viral|11.09.2022 07:50

Έχασε το iPhone της στον ωκεανό και της το επέστρεψε δύτρια μία ημέρα μετα!

Newsroom

Όταν η Laura Hernandez έπεσε στο νερό και έχασε το iPhone της ενώ έκανε κωπηλασία στα ανοιχτά της Μασαχουσέτης νωρίτερα αυτό το μήνα, σκέφτηκε ότι μάλλον είχε χαθεί για πάντα.

Αλλά την επόμενη μέρα η γυναίκα από τη Νέα Υόρκη επέστρεψε στην παραλία του Rockport και πλησίασε τον εκπαιδευτή καταδύσεων και του είπε την κατάστασή της.

Ο εκπαιδευτής Larry Bettencourt της είπε ότι οι πιθανότητες να το βρει, ακόμη και με τη χαρακτηριστική ροζ θήκη του, δεν ήταν καλές, αλλά είπε στους μαθητές του να έχουν το νου τους γι' αυτό, ανέφερε την Πέμπτη η Boston Globe.

Με εκπληκτικό τρόπο, η Vanessa Kahn, 26 ετών, από το Peabody, που έκανε την πρώτη της κατάδυση σε ανοιχτό νερό στον ωκεανό, εντόπισε το τηλέφωνο σε νερό βάθους περίπου 15 μέτρων.

«Η φωτεινή ροζ αδιάβροχη θήκη του ξεχώριζε σαν να ήταν ξεκάθαρη ... ήταν σαν να ήταν σχεδόν τακτοποιημένο μέσα σε ένα κρεβάτι με πράσινα φύκια», δήλωσε η Kahn. Κούνησε το τηλέφωνο μέσα στο νερό και η οθόνη έλαμπε. Επέστρεψε στην επιφάνεια, άνοιξε την κάμερα και τράβηξε μια selfie, και στη συνέχεια κούνησε το τηλέφωνο θριαμβευτικά στον Hernandez που στεκόταν στην παραλία.

«Το πρόσωπό της φωτίστηκε», είπε. «Μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν τόσο ενθουσιασμένη». Αρκετά ενθουσιασμένη ώστε να δώσει στην Kahn αμοιβή 300 δολαρίων.

iPhoneειδήσεις τώραδύτηςΩκεανός