Viral|30.09.2022 10:31

«Το πόδι μου έσταζε και μύριζε σάπιο»: Σοκάρει 26χρονη που έκανε τατουάζ και κόντεψε να χρειαστεί… μεταμόσχευση δέρματος!

Newsroom

Από σηψαιμία κόντεψε να πεθάνει μια 26χρονη μετά από τατουάζ που χτύπησε στο πόδι της. Η Shyann Johanneson πήγε στον τατουατζή της και του ζήτησε να της χτυπήσει ένα μεγάλο μάτι που μοιάζει με ρολόι και τριαντάφυλλα ψηλά στο πόδι.  

Αρχικά όλα έμοιαζαν να κυλούν ομαλά, όμως λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του, άρχισε να νιώθει φρικτούς πόνους, ενώ το πόδι της, όπως είπε «'έσταζε» και μυρίζε σαν «σάπιο».

Ο τατουατζής, σύμφωνα με τη «Sun» τα «έριξε» κρέμα που χρησιμοποίουσε η 26χρονη, αλλά οι γιατροί της είπαν πως το μελάνι μπήκε πιο βαθιά από ότι έπρεπε, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει σοβαρή μόλυνση.

Η Johanneson  τελικά εισήχθη στο νοσοκομείο με σήψη. Τρεις μήνες αργότερα, με την πληγή της να έχει επουλωθεί πια, αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της, ώστε να προειδοποιήσει τον κόσμο να εξετάζουν καλύτερα ποιον θα εμπιστευτούν για τα τατουάζ τους. 

«Έχω γεννήσει τέσσερα παιδιά, αλλά τέτοιος πόνος… Μέσα σε 12 ώρες ήταν τόσο έντονος, που δεν μπορούσα καν να περπατήσω», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως βίωσε «τη χειρότερη εμπειρία της ζωής μου».

«Μου έσφαξε το πόδι. Κυριολεκτικά σάπιζε. Έφτασα στο σημείο που ήμουν τόσο άσχημα που ένιωθα ότι θα πεθάνω», πρόσθεσε.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τατουάζειδήσεις τώραμόλυνση