Viral|18.10.2022 22:44

«Βάλτε την στη φυλακή» - Τρίχρονος κατήγγειλε τη μητέρα του στην αστυνομία

Newsroom

Το βίντεο με την καταγγελία ενός τρίχρονου αγοριού από την Ινδία έχει γίνει viral στα social media. Για ποιο λόγο;

Η μητέρα του αγοριού από χωριό της περιοχής Μπουρχανπούρ δεν το αφήνει να φάει σοκολάτες και καραμέλες. Όπως καταγράφηκε στο βίντεο, που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το μικρό αγόρι δεν άφησε τον «αυταρχισμό» της μαμάς του αναπάντητο, και πήγε, συνοδεία του πατέρα του, στην αστυνομία απαιτώντας να κάνει μήνυση. Το χαριτωμένο παιδάκι φαίνεται στο βίντεο να παραπονιέται για τη μητέρα του. «Μού κλέβει τις σοκολάτες, βάλτε την στη φυλακή», φαίνεται να λέει σε γυναίκα αστυνομικό.

Όσον αφορά το προσωπικό στο τμήμα, όταν ακούν το μικρό αγόρι, ξεσπούν σε γέλια. Το παιδί λέει, ακόμα, ότι η μητέρα του το χτύπησε, ωστόσο, οι αστυνομικοί δε φαίνεται να δίνουν σημασία, αφού χαρακτήρισαν αστείο το περιστατικό.

«Άρχισε να κλαίει και μού ζήτησε να τον πάω στο αστυνομικό τμήμα»

«Επέμενε να φάει σοκολάτα και έτσι η μητέρα του τον χαστούκισε ελαφρά. Μετά άρχισε να κλαίει και μου ζήτησε να τον πάω στο αστυνομικό τμήμα. Έτσι τον έφερα εδώ», λέει ο πατέρας του παιδιού στο βίντεο. Όπως αναφέρεται στο indiatoday, η υποεπιθεωρήτρια Priyanka Nayak δήλωσε ότι, αφότου άκουσαν τα παράπονα του παιδιού, όλοι γέλασαν.  «Του εξήγησα ότι η μητέρα του δεν είχε κακές προθέσεις και μετά επέστρεψαν σπίτι», σημείωσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΙνδίακαταγγελίασοκολάταμητέρααγόρι