Viral|02.12.2022 11:39

«Ο σύντροφός μου ζήτησε να του δώσω 7 δολάρια γιατί μου πήρε φάρμακο» - Οι χρήστες του TikTok ξεσάλωσαν με το viral βίντεο

Newsroom

Viral έχει γίνει ένα βίντεο μιας TikToker από τη Χαβάη που ξεμπρόστιασε σύντροφό της που της ζήτησε πίσω 7 δολάρια για φάρμακο που της αγόρασε επειδή ήταν άρρωστη. Η Jackie Li, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα @jackieli852 στην πλατφόρμα, μοιράστηκε την ιστορία της μέσα από ένα βίντεο που έχει συγκεντρώσει περίπου 5 εκατομμύρια προβολές.

«Μια φορά αισθανόμουν πολύ άρρωστη και ρώτησα τον τότε φίλο μου αν θα μπορούσε να μου αγοράσει κάποια φάρμακα για το κρυολόγημα στο δρόμο για το σπίτι», λέει.  «Έτσι, αφού τελείωσε τη δουλειά του, πέρασε και πήρε ένα σιρόπι. Πραγματικά ευγενικό εκ μέρους του, το εκτιμώ πολύ αυτό», σημείωσε.

Όπως συνεχίζει λέγοντας αφού πήρε το σιρόπι της κοιμήθηκε και όταν ξύπνησε την περίμενε μια έκπληξη που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Με χρέωσε με το Venmo 7 δολάρια για το φάρμακο για το κρυολόγημα», διηγήθηκε. Με τον σύντροφό της, με τον οποίο ήταν μαζί για πολύ καιρό, τελικά χώρισε. Οι χρήστες πάντως ξεσάλωσαν στα σχόλια και μοιράστηκαν και προσωπικές τους εμπειρίες.

«Ο πρώην μου μου ζήτησε μια φορά να του δώσω 2 δολάρια για πατάτες τηγανιτές... τόσο ντροπιαστικό», αποκάλυψε ένα άτομο. «Ο πρώην μου με χρέωσε 2,99 δολάρια για υγρό πλυντηρίου», αποκάλυψε ένας άλλος χρήστης.

 Δείτε το βίντεο εδώ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


φάρμακοTik Tokειδήσεις τώραviral