Viral|28.12.2022 11:57

Το παράκανε! Γυναίκα σκηνοθέτησε τον θάνατό της για να μην πληρώσει χρέος 268 δολαρίων

Newsroom

Γυναίκα από την Ινδονησία φέρεται να σκηνοθέτησε τον θάνατο της, προκειμένου να αποφύγει να πληρώσει χρέος 268 δολαρίων.

Η Maya Gunawan και η Liza Dewi Pramita γνωρίστηκαν μέσω μιας διαδικτυακής ομάδας arisan. Το arisan είναι ένα δημοφιλές σύστημα λοταρίας στην Ινδονησία, όπου τα μέλη βάζουν μικρά χρηματικά ποσά κάθε μήνα, με ένα μέλος να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό για τον συγκεκριμένο μήνα.

Οι δύο γυναίκες δεν είχαν συναντηθεί ποτέ από κοντά, αλλά όταν η Gunawan ζήτησε ένα μικρό δάνειο από την Pramita αποφάσισε να της δανείσει. 

Όταν έληξε η προθεσμία για την αποπληρωμή, η  Gunawan ζήτησε παράταση, ισχυριζόμενη ότι αδυνατεί να βρει τα χρήματά. 

Η Pramita της έδωσε, πράγματι, παράταση, αλλά όταν έληξε και η δεύτερη προθεσμία στις 6 Δεκεμβρίου, η γυναίκα ήταν άφαντη.

Λίγες μέρες αργότερα ο γιος της ανακοίνωσε τον θάνατο της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ανέβάζοντας, μάλιστα φωτογραφίες της σορού της στο facebook

Στην αρχή, η Gunwan λυπήθηκε και έβγαλε το χρέος από το μυαλό της. Όταν όμως ο γιος της γυναίκας ανακοίνωσε  ότι θα ταφεί στο Aceh Tamiang, το οποίο ήταν ασυνήθιστα μακριά από το σπίτι της. Αυτό την έκανε να αμφισβητήσει τα πάντα, οπότε αποφάσισε να επιθεωρήσει πιο προσεκτικά τις φωτογραφίες στο Facebook. Αφού έψαξε στο google τις φωτογραφίες, διαπίστωσε ότι αυτές που δεν έδειχναν το πρόσωπο της γυναίκας είχαν απλώς ληφθεί από το διαδίκτυο για να σκηνοθετηθεί ο θάνατός της.

Όταν ήρθε αντιμέτωπος με το αγόρι για τις φωτογραφίες, φέρεται να παραδέχτηκε ότι το όλο θέμα ήταν μια φάρσα που σκηνοθέτησε η μητέρα του προκειμένου να γλιτώσει από την υποχρέωση να πληρώσει τα χρέη της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

θάνατοςχρέοςειδήσεις τώραΙνδονησία