Όταν σερβιτόρος έπεσε πάνω στον... βασιλιά: Η ατάκα που έκανε τον Κάρολο να ξεσπάσει σε γέλια
NewsroomΟ βασιλιάς Κάρολος Γ' έπεσε πάνω σε έναν σοκαρισμένο σερβιτόρο σε μία παμπ του Μέιφερ και το είδε με χιούμορ! Ο μονάρχης είχε βγει έξω με τη σύζυγό του, Καμίλα, πριν τα Χριστούγεννα, όταν ένας υπάλληλος έπεσε πάνω του.
Το ατύχημα και η αντίδραση του σερβιτόρου προκάλεσαν τα γέλια του Καρόλου και των φίλων του στην παμπ του κεντρικού Λονδίνου όταν ζήτησε άπειρα συγγνώμη, λέγοντας «συγγνώμη, βασιλιά» αντί για «μεγαλειότατε».
Ένας φίλος του Καρόλου δήλωσε στην Daily Mail: «Ο βασιλιάς και η βασίλισσα είχαν έρθει σε ένα πάρτι στην παμπ και ο άνδρας έπρεπε να μεταφέρει έναν μεγάλο δίσκο με ορεκτικά από την κουζίνα. Άνοιξε την πόρτα χρησιμοποιώντας την πλάτη του, ώστε να μπορεί να κρατάει και με τα δύο χέρια του τον βαρύ δίσκο. Τότε έπεσε πάνω σε κάποιον»...
«Γύρισε και είδε ότι ήταν ο βασιλιάς. Σοκαρισμένος, είπε: "Συγγνώμη, Βασιλιά". Αργότερα το αφεντικό του τού είπε ότι ο βασιλιάς το βρήκε πολύ αστείο και ότι ήταν η πρώτη φορά που τον αποκαλούσαν "βασιλιά"».
«Στο μέλλον, θα πρέπει να τον αποκαλεί "μεγαλειότατε"», προσθέτει.
Το γεγονός αυτό ήρθε μετά από μια δύσκολη χρονιά για τον Κάρολο, με τον θάνατο της μητέρας του Βασίλισσας Ελισάβετ Β' τον Σεπτέμβριο. Αλλά, εμφανίστηκε σε καλή διάθεση τα Χριστούγεννα, καθώς εθεάθη να γελά και να αστειεύεται με μέλη του κοινού έξω από το Sandringham κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.
Τους επόμενους μήνες θα ενταθούν οι προετοιμασίες για τη στέψη του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αβαείο του Ουέστμινστερ το Σάββατο 6 Μαΐου.
- Οριστική απόφαση Μητσοτάκη για τις εκλογές: Κάλπες από τον Απρίλιο και μετά
- Ραγδαίες εξελίξεις: Παραιτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Χειμάρας
- Αποκαλύψεις από τον πατέρα της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Μετέφερε ναρκωτικά με το ελικόπτερο»
- Φυσικό αέριο: «Βουτιά» κάτω από τα 70 ευρώ - Ο ζεστός καιρός φέρνει ανακούφιση στις αγορές
- Ντελίριο στα social media για τον «καλύτερο γύρο όλων των εποχών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Darts! Δείτε το κι ας μην έχετε ιδέα από βελάκια
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών