Viral|30.01.2023 09:14

Είναι 23 ετών και είναι εγκλωβισμένη στο σώμα ενός 8χρονου παιδιού - Ο 26χρονος σύντροφός της δέχεται σφοδρές επικρίσεις

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Ένας άνδρας που βγαίνει με μια 23χρονη που είναι «παγιδευμένη» μέσα στο σώμα ενός 8χρονου κοριτσιού έχει δεχτεί σφοδρές επικρίσεις από κόσμο που τον αποκαλεί «φρικιό» γιατί βγαίνει με έναν ενήλικο που μοιάζει εξωτερικά με παιδί.

Ο λόγος γίνεται για την Shauna Rae Lesick, η οποία πάσχει από μια σπάνια πάθηση που δεν την αφήνει να μεγαλώσει. Η Shauna έχει δική της τηλεοπτική εκπομπή στην αμερικανική τηλεόραση «I Am Shauna Rae» και σε επεισόδια που προβλήθηκαν σύστησε στους γονείς της έναν 26χρονο, τον Dan Swygart από την Ουαλία ως αγαπημένο της.

Ωστόσο, πολύς κόσμος αμφισβητεί τα κίνητρα του Dan, ειδικά αφότου οι γονείς της Shauna εξέφρασαν φόβους σχετικά με τη νεαρή, η εμφάνισή της οποίας μπορεί να προσελκύσει παιδόφιλους.


Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram τον Δεκέμβριο, ο Dan υπερασπίστηκε το ραντεβού του με την ριάλιτι σταρ, εξηγώντας ότι έχτισε τη σχέση του μαζί της με βάση την προσωπικότητά της και όχι την εμφάνισή της.

«Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι η Shauna είναι μια φανταστική 23χρονη γυναίκα με αναπηρία», δήλωσε ο ίδιος.

«Έτσι, καθώς χτίζεις μια σχέση μαζί της, είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις την αναπηρία της, να την ξεπερνάς. Είναι μια απίστευτη 23χρονη γυναίκα που τυχαίνει να είναι λίγο κοντή», είπε ο ίδιος.

Στο βίντεο, ο Dan εξηγεί ότι επικοινώνησε με τη Shauna αφού παρακολούθησε την πρώτη σεζόν της σειράς και «εμπνεύστηκε από τη συναισθηματική της δύναμη».

 

Άρχισαν να στέλνουν μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν πετάξει στην πατρίδα της, στο Long Island της Νέας Υόρκης, όπου πήγαν σε μια σειρά από ραντεβού, τα οποία, παρουσιάστηκαν στην εκπομπή.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο στο Instagram, ο Dan παραδέχτηκε ότι ήξερε ότι θα δεχόταν μίσος από τον κόσμο όταν συμφώνησε να εμφανιστεί στη σειρά, αλλά το χαρακτήρισε «αηδιαστικό» και «απάνθρωπο» για τη Shauna.

«Είναι ένα ανθρώπινο ον. Της αξίζει να έχει σχέσεις και δεσμούς με όποιον θέλει. Και νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρκετά ώριμοι συναισθηματικά για να καταλάβουν ότι μπορείς να έχεις μια βαθιά σχέση με βάση την προσωπικότητα και όχι μόνο με βάση την εμφάνιση κάποιου», συνέχισε ο ίδιος.

Σημειώνεται πως η Shauna δεν μεγαλώνει εξαιτίας μιας σπάνιας παρενέργεια που προκλήθηκε από τη θεραπεία για τον καρκίνο του εγκεφάλου που έλαβε ως βρέφος.

Έχει ύψος 1,16 και ζυγίζει 50 κιλά, με το σώμα της να έχει την εμφάνιση ενός 8χρονου κοριτσιού.

Στην περίπτωση αυτή τίθεται το ερώτημα εάν ένας ενήλικας με εμφάνιση παιδιού μπορεί να βρει τον έρωτα και πόσο αυτό είναι κοινωνικά αποδεκτό μπορεί είναι αυτό.

παιδίειδήσεις τώραασθένειαέρωταςΤΗΛΕΟΡΑΣΗ