Ινδία: Παρήγγειλε μια φρατζόλα ψωμί και του ήρθε με... αρουραίο στη συσκευασία
NewsroomΣοκ έπαθε ένας άνδρας από την Ινδία όταν βρήκε στη φρατζόλα με ψωμί που παρήγγειλε online, έναν αρουραίο! «Ένας ζωντανός αρουραίος παραδόθηκε μαζί με την συσκευασία του ψωμιού», έγραψε ο Nitin Arora σχετικά με την πιο δυσάρεστη εμπειρία που του συνέβη.
Ο άνδρας φέρεται να επιθυμούσε ένα σάντουιτς, οπότε αγόρασε ψωμί από μια εφαρμογή που κάνει παράδοση στο σπίτι, σύμφωνα με την New York Post.
Δυστυχώς, όταν έφτασε η παραγγελία, ο Arora ανακάλυψε ότι το ψωμί είχε έναν ζωντανό αρουραίο στη συσκευασία. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε δείχνουν το τρωκτικό στριμωγμένο μέσα στην πλαστική σακούλα δίπλα στο κομμένο ψωμί.
Ο Arora τρομοκρατήθηκε από την εικόνα. «Αν είναι έτσι μια παράδοση 10 λεπτών, θα προτιμούσα να περιμένω μερικές ώρες», σχολίασε στο Twitter.
Αφού προκλήθηκε σάλος, η εταιρεία delivery ανακοίνωσε πως δεν θα συνεργάζεται πλέον με το συγκεκριμένο κατάστημα.
- Διπλωματικό «άνοιγμα» από Τσαβούσογλου: «Ελπίζω η αλληλεγγύη που αναπτύχθηκε στον σεισμό να ανοίξει νέο κεφάλαιο με την Ελλάδα»
- Σοκαριστική καταγγελία στα Πατήσια: Δύο συλλήψεις για αρπαγή και βιασμό 12χρονης
- New York Times: O άνθρωπος πίσω από τα κατασκοπευτικά μπαλόνια της Κίνας
- Φυσικό αέριο: Σύγκλιση των τιμών TTF και LNG - Τι δείχνουν στοιχεία της ACER
- Ο βασιλιάς Κάρολος πήγε σε τζαμί με τρύπια κάλτσα - Το βίντεο που έχει γίνει viral
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 15 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
- Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη