Viral|21.02.2023 23:07

Ήθελε να επιστήσει την προσοχή για ηλεκτρονικές απάτες και είπε τους πελάτες της «αγά@ητους» - Επική γκάφα κυπριακής τράπεζας που έγινε viral

Newsroom

Σε επική γκάφα υπέπεσε τράπεζα στην Κύπρο εξαιτίας ενός μικρού τυπογραφικού λάθους σε SMS που εστάλη στους πελάτες της το οποίο, ωστόσο, άλλαζε εντελώς το νόημα του μηνύματος.

Συγκεκριμένα, θέλοντας να επιστήσει την προσοχή των πελατών της στις ηλεκτρονικές απάτες, η Astrobank έστειλε ένα SMS με το οποίο τους καλούσε να μην μοιράζονται μέσω SMS προσωπικά δεδομένα ή κωδικούς. Ωστόσο, ο «δαίμων του τυπογραφείου» έβαλε το χέρι του, και, αντί για «αγαπητούς», η Astrobank αποκάλεσε τους πελάτες της «αγά@ητους». Τα SMS με προσφώνηση «Αγ@μητε πελάτη», έγιναν viral, παρότι, λίγα λεπτά αργότερα, εστάλη η ορθή επανάληψη του μηνύματος.

Ολόκληρο το διορθωμένο μήνυμα της τράπεζας, πάντως, ήταν το εξής: «Αγαπητέ πελάτη, σας υπενθυμίζουμε να μην κάνετε click σε links που λαμβάνετε με sms. Η Astrobank δεν θα σας ζητήσει ποτέ προσωπικά δεδομένα και κωδικούς μέσω sms».

Δείτε μερικές από τις πιο αστείες αντιδράσεις στο Twitter

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρατράπεζαsmsΚύπροςηλεκτρονική απάτη