Viral|12.04.2023 08:31

The Fude Experience: Σε αυτό το εστιατόριο τρώτε γυμνοί vegan πιάτα

Newsroom

Μια νέα εμπειρία φέρνει στο Λοζ Άντζελες το The Fude Experience, το οποίο παραθέτει γυμνά vegan δείπνα. Η είσοδος κοστίζει 88 δολάρια, ενώ όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν σε ένα από αυτά θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση.

Οι υποψήφιοι επισκέπτες καλούνται να συμπληρώσουν μια φόρμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θέλουν βιώσουν αυτή την εμπειρία και τους διατροφικούς τους περιορισμούς.

Πίσω από το πρότζεκτ βρίσκεται η βρίσκεται το μοντέλο και καλλιτέχνιδα Τσάρλι Αν Μαξ. Όπως είπε η ίδια η ιδέα γεννήθηκε το 2014,  όταν αποφάσισαν με τους συγκάτοικους της να ξεγυμνωθούν και να κάνουν παρέα στο διαμέρισμά τους στο Μπρούκλιν. 

 

«Ένιωθα τόσο ωραία που, όπως και να ‘χει, κάνω παρέα με τους καλύτερους φίλους μου, στην πιο βαριά μου μορφή με το σώμα μου, και αυτό δεν ήταν τόσο τρομακτικό ή παράξενο όσο θα περίμενα», είπε η Μαξ.

 

Κάθε δείπνο του Fude Experience έχει μια θεματική. Σε ένα από τα τελευταία δείπνα ήταν το «Αγκαλιάζοντας τους εσωτερικούς σας ρυθμούς: για άτομα που συνδέονται με τους εμμηνορροϊκούς τους κύκλους». Μετά από μια ώρα συνειδητής κίνησης, οι γυναίκες στριμωχτήκαν γύρω από ένα τραπέζι που ήταν καλυμμένο με μετάξι, αποξηραμένα λουλούδια και ποτήρια νερού σε σχήμα γλουτών και συζήτησαν για την περίοδό τους.

 

Τέλος, η Μαξ εξήγησε ότι οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλει κανείς να παρευρεθεί σε ένα γυμνό δείπνο ποικίλουν.Κάποιοι θέλουν να νιώσουν περισσότερο συνδεδεμένοι με το σώμα τους, ενώ άλλοι θέλουν να κάνουν νέους φίλους.

veganγυμνιστέςΛος Άντζελεςειδήσεις τώρα