Viral|19.04.2023 22:25

Πρωτοφανής «παράσταση»: Σουηδή καλλιτέχνιδα κλειδώθηκε γυμνή σε κλουβί για τρεις ημέρες - Viral το βίντεο

Newsroom

Μια Σουηδή καλλιτέχνιδα κλείστηκε σε ένα κλουβί μόνη και γυμνή για τρεις ημέρες σε μια παράξενη δημόσια έκθεση στη Στοκχόλμη, η οποία κατέληξε στο να μοιραστεί ένα τσιγάρο με τη μητέρα της.

Η Elin Skarin, 35 ετών, βασίστηκε σε αντικείμενα που πετάχτηκαν μέσα στο κλουβί από μέλη του κοινού, καθώς βρισκόταν σε αυτό για 73 ώρες σε μια προσπάθεια να «εξετάσει τη σχέση μεταξύ της προσωπικής της ταυτότητας και του ρόλου της ως ηθοποιού».

Αν και το κλουβί ξεκίνησε με τίποτα άλλο παρά με μια τουαλέτα κάμπινγκ, λίγο χαρτί υγείας και ένα μικρόφωνο, σύντομα πλημμύρισε με δώρα. Από τρόφιμα μέχρι μπουκάλια μπύρας και πρακτικά αντικείμενα όπως ένα μαξιλάρι και ρούχα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Πλάνα που τραβήχτηκαν στην έκθεση στα τέλη του περασμένου μήνα έδωσαν ένα στιγμιότυπο του τι έκανε η Skarin κατά τη διάρκεια των τριών ημερών αυτοεγκλεισμού της.

Ένα απόσπασμα την έδειχνε εντελώς γυμνή με τα χέρια της υψωμένα στον αέρα, απολαμβάνοντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού.

Αργότερα, την είδαν να δρα μέσα στο κλουβί, να ποζάρει για φωτογραφίες και να κοιτάζει το κοινό στη μοντέρνα συνοικία Sodermalm της Στοκχόλμης.

Καθώς το βίντεο συνεχιζόταν, η καλλιτέχνης φαινόταν να ορμά από τη μία πλευρά του κλουβιού στην άλλη, πριν βουτήξει σε ένα κουτί και κρυφτεί.

Καθώς το πλήθος συνέχισε να την χειροκροτεί, στη συνέχεια επανεμφανίστηκε, αυτή τη φορά έξω από το κλουβί, ενώ κρατούσε ένα μπουκάλι κρασί και πανηγύριζε.

Η καλλιτέχνης θυμήθηκε μερικές από τις οδυνηρές στιγμές, μεταξύ των οποίων και όταν ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στον ψυχολόγο της, τον οποίο είχε να δει τρία χρόνια.

Είπε επίσης ότι την τελευταία ημέρα την επισκέφθηκε η μητέρα της και μοιράστηκαν μαζί ένα τσιγάρο.

κλουβίΣτοκχόλμηγυμνήειδήσεις τώραΣουηδία