Viral|09.11.2023 07:55

Ερωτευμένη Λονδρέζα έκανε τατουάζ το όνομα του συντρόφου της στο… μέτωπό της

Newsroom

Μία… ερωτευμένη γυναίκα από το Λονδίνο αποφάσισε να κάνει ένα πρωτότυπο τατουάζ… να σχεδιάσει το όνομα του συντρόφου της στο σώμα της και συγκεκριμένα στο μέτωπό της!

«Κάνω τατουάζ το όνομα του [του φίλου μου] στο πρόσωπό μου», αναφέρει η 27χρονη Ana Stanskovsky στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο TikTok. Το βίντεο, το οποίο έχει σχεδόν 23 εκατομμύρια προβολές, φαίνεται να δείχνει τη γυναίκα να βάζει το μικρό όνομα του συντρόφου της, Kevin Freshwater στο μέτωπό της με έντονα, μεγάλα γράμματα.

Όμως, οι δύσπιστοι λάτρεις της τέχνης του σώματος αναρωτήθηκαν αν είναι αληθινό ή φάρσα. Με τους περισσότερους να πιστεύουν πως πρόκειται απλώς ένα σκηνοθετημένο κόλπο για την επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν υπάρχει κυριολεκτικά βελόνα στο μηχάνημα», σημείωσε ένας αμφίβολος επικριτής. «Είναι φάρσα. Δεν υπάρχει αίμα ή κοκκινίλα», φώναξε ένας εξίσου πεπεισμένος χρήστης.

Ωστόσο, σε μια σειρά από κλιπ που ακολούθησαν, η ατρόμητη TikToker επέμενε ότι το αμφιλεγόμενο τατουάζ στο μέτωπό της είναι, στην πραγματικότητα, αυθεντικό.

«Ναι, είναι αληθινό», επιβεβαίωσε στο διαδίκτυο. «Δεν μπορώ ούτε η ίδια να το πιστέψω ότι το έκανα».

«Ξέρω ότι είναι λίγο τρελό», συνέχισε. «Αλλά μου αρέσει να εκφράζω τα συναισθήματά μου και νομίζω ότι αν αγαπάς πραγματικά κάποιον θα πρέπει να μπορείς να το επιδεικνύεις».

τατουάζΛονδίνοειδήσεις τώρα