Viral|05.12.2023 20:49

Όταν έκλαψε ο Κιμ: Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας πλαντάζει, ενώ παρακαλεί τις γυναίκες της χώρας του να γεννούν περισσότερο

Newsroom

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έκλαιγε καθώς καλούσε τις γυναίκες να κάνουν περισσότερα παιδιά, λέγοντας ότι είναι «καθήκον τους να σταματήσουν τη μείωση των γεννήσεων στη χώρα προκειμένου να ενισχυθεί η εθνική ισχύς».

Σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο Κίμ εθεάθη να σκουπίζει τα μάτια του με ένα μαντήλι ενώ απευθυνόταν σε χιλιάδες γυναίκες που είχαν συγκεντρωθεί σε μια εθνική συνάντηση μητέρων στην Πιονγκγιάνγκ την Κυριακή.

«Η αποτροπή της μείωσης των γεννήσεων και η καλή φροντίδα των παιδιών είναι όλα τα οικιακά μας καθήκοντα που πρέπει να χειριστούμε δουλεύοντας με τις μητέρες», είπε ο Κιμ στην εκδήλωση, ενώ τις προέτρεψε επίσης να εμφυσήσουν τις αξίες του κομμουνιστικού κόμματός του στα παιδιά τους.

Πολλοί από το πολυπληθές ακροατήριο - που αποτελούνταν από γυναίκες ντυμένες με παραδοσιακά πολύχρωμα ενδύματα - έκλαψαν ανοιχτά μαζί με τον ηγέτη τους.

Κιμ Γιονγκ ΟυνΒόρεια Κορέαειδήσεις τώρα