Viral|08.12.2023 14:51
Η όγδοη πληγή του Φαραώ: Επιδρομή ακρίδων στο Μεξικό προκαλεί τρόμο
NewsroomΗ όγδοη πληγή του Φαραώ φαίνεται να χτύπησε...το Μεξικό καθώς σμήνη ακρίδων έκαναν την εμφάνισή τους «βάφοντας» μαύρο τον ουρανό. Οι εικόνες καταγράφηκαν στις περιοχές Μέριδα και Σινάτσε.
«Δεν θα ανοίξω ξανά το στόμα μου»
«Δεν θα ανοίξω ξανά το στόμα μου» έγραψε χρήστης του Χ αναρτώντας φωτογραφίες από τον μαυρισμένο από τις ακρίδες ουρανό. Πολλοί κάτοικοι των περιοχών τρομοκρατήθηκαν σε μεγάλο βαθμό.
Τέτοιου είδους περιστατικά οφείλονται τις περισσότερες φορές από την έλλειψη τροφής για τα έντομα αυτά με τον ΟΗΕ να επισημαίνει σε εκθέσεις του ότι σε μεγάλο βαθμό αυτό προκαλείται από την κλιματική αλλαγή.
Διαβάστε ακόμη
- Ο πόλεμος ως ευκαιρία για το Μαξίμου, η στήριξη του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου και οι πανηγυρισμοί για την αποτυχία του εισαγγελέα της δίκης των υποκλοπών
- Από τα λεωφορεία και το μετρό έως τα λιμάνια και τα αεροδρόμια: Τα σχέδια του Υπερταμείου για οργανικά έσοδα 1 δισ.
- Fake SMS για «φύλλα πορείας»: Ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες - Αυτό είναι το μήνυμα
- Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για πάνω από 8 μήνες - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη