Viral|09.02.2024 13:35

North Face: Πέταξε μπουφάν από ελικόπτερο σε δυσαρεστημένη πελάτισσα

Newsroom

Η North Face έκανε ένα έξυπνο κόλπο μάρκετινγκ στο TikTok και παρέδωσε εξοπλισμό βροχής μέσω ελικοπτέρου σε μια γυναίκα στη Νέα Ζηλανδία, της οποίας το παράπονο για τη μάρκα έγινε viral στην πλατφόρμα.

Το παράπονο της πελάτισσας

Η Jenn Jensen δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok στις 17 Νοεμβρίου που δείχνει την ίδια σε ένα μονοπάτι πεζοπορίας υπό βροχή, όπου είναι μούσκεμα ενώ φοράει ένα μπουφάν βροχής με το λογότυπο της The North Face.

«Έχω να τα βάλω με τη North Face», λέει η Jensen στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές. «Αγόρασα αυτό το "μπουφάν βροχής" πριν από μερικές ημέρες και η ετικέτα της διαφήμισης έλεγε ότι είναι αδιάβροχο. Λοιπόν, ακούστε, είμαι 100% σίγουρη ότι έξω βρέχει και είμαι μούσκεμα».

Και πρόσθεσε: «Ακούστε... δεν θέλω επιστροφή χρημάτων. Θέλω να ξανασχεδιάσετε αυτό το αδιάβροχο για να το κάνετε αδιάβροχο και να το παραδώσετε με εξπρές στην κορυφή της λίμνης Hooker Valley στη Νέα Ζηλανδία, όπου θα περιμένω».

Στη λεζάντα της έκανε tag τη σελίδα της The North Face στο TikTok. Σε ένα σχόλιο ένας χρήστης με το όνομα @timbrodini έγραψε: «*Η Northface έχει εγκαταλείψει τη συζήτηση».

Η δημοφιλής μάρκα outdoor ρούχων έφτιαξε το δικό της βίντεο στο TikTok ως απάντηση στο σχόλιο του προφίλ @timbrodini στο οποίο ανέφερε: «Ήμασταν απασχολημένοι να παραδώσουμε με εξπρές το μπουφάν της @Jenn στην κορυφή του βουνού».

Το βίντεο της εταιρείας

Στο βίντεο του TikTok, ένας υπάλληλος της North Face φαίνεται να αρπάζει ένα κόκκινο μπουφάν από ένα από τα φυσικά καταστήματά της και στη συνέχεια να επιβιβάζεται σε ένα ελικόπτερο από όπου πετάει στη Νέα Ζηλανδία. Στη συνέχεια, ο άνδρας πηδάει από το ελικόπτερο στην κορυφή του βουνού και τρέχει έξω για να πετάξει το μπουφάν στον Jensen που περιμένει.

Λέει «ευχαριστώ» στο τέλος του βίντεο, το οποίο έχει γίνει επίσης viral και έχει συγκεντρώσει 4,1 εκατομμύρια προβολές.

Στη συνέχεια, η Jensen έκανε ένα επόμενο βίντεο στη σελίδα της εξηγώντας ότι η ομάδα μάρκετινγκ της The North Face είδε το βίντεο της και ήθελε να «επανορθώσει». Είπε ότι την πέταξαν με ελικόπτερο στην κορυφή ενός βουνού στη Νέα Ζηλανδία για να της δώσουν νέο εξοπλισμό βροχής.

ελικόπτεροΝέα ΖηλανδίαTikTokειδήσεις τώρα