Viral|14.02.2024 21:08

Άγιος Βαλεντίνος: Σπάσε ένα αμάξι με το όνομα του πρώην σου

Newsroom

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι μια ευκαιρία για όσους ζουν τον έρωτα να περάσουν όμορφα με το ταίρι τους και να ανταλλάξουν δώρα, αλλά δεν είναι το ίδιο ευχάριστη για κάποιον που έχει μόλις χωρίσει. 

Αυτό σκέφτηκε μάλλον μια εταιρεία από τη Βρετανία που ονομάζεται Scrap Car Comparison και αποφάσισε να δώσει στους χωρισμένους στις 14 Φεβρουαρίου τη δυνατότητα να το γιορτάσουν και αυτοί. Με το δικό τους φυσικά τρόπο.

Απέσυρε τον πρώην σου

Η εταιρεία "car-tharsis"- σύμφωνα με το Forbes- προσφέρει κάθαρση όχι μόνο από τα τραύματα που άφησε η αποτυχημένη σχέση αλλά και γιατί σου δίνει την ευκαιρία να διαλύσεις ένα αυτοκίνητο που έχει πάνω το όνομα του πρώην ή της πρώην σου.

Η ιστοσελίδα ασχολείται με την απόσυρση οχημάτων. Παρέχει, παράλληλα, και την «υπηρεσία» της συμβολικής απόσυρσης… ενός πρώην συντρόφου, ακόμη και με φωτογραφικά αποδεικτικά στοιχεία της πράξης.

«Δυστυχώς, όλοι μας πιθανότατα θα έχουμε χωρίσει κάποια στιγμή στη ζωή μας και συνειδητοποιούμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να το ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε. Ελπίζουμε, παρέχοντας αυτή τη μοναδική μορφή κλεισίματος, να βοηθήσει τους ανθρώπους να αφήσουν πίσω τους τη στενοχώρια τους για πάντα», είπε ο Manager του Scrap Car Comparison.

Ηνωμένο Βασίλειοειδήσεις τώραχωρισμόςΆγιος Βαλεντίνοςέρωτας