Viral|17.02.2024 16:00

Ο γάμος της συμφοράς - Έπιασε την πεθερά να θηλάζει... τον γαμπρό

Newsroom

Η πίεση ενός ζευγαριού για την ημέρα του γάμου τους είναι σε όλους γνωστή και οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διεξαγωγή γάμων έχουν δει πολλά στην καριέρα τους. Από καυγάδες της τελευταίας στιγμής μέχρι κλάματα και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, αλλά η ιστορία μιας επαγγελματία μακιγιέρ ξεπέρασε ακόμα και το πιο ακραίο σενάριο ταινίας.

Μία μακιγιέρ που ονοματίστηκε ως «Jenny», είχε βοηθήσει μια μέλλουσα νύφη να πάει στην τουαλέτα πριν από την «ομορφότερη στιγμή της ζωής της», όταν μπροστά στα μάτια της εκτυλίχθηκε μία σκηνή, στην οποία συμμετείχαν ο γαμπρός και η μητέρα του.

Η διοργανώτρια του pod αφηγήθηκε την ιστορία της Jenny σε ένα επεισόδιο του κωμικού βρετανικού podcast «Unfiltered Bride».

Μπήκε στην τουαλέτα και είδε τον γαμπρό να θηλάζει

Αρχικά ανέφερε ότι «η νύφη μπήκε στην τουαλέτα και αυτό που είδε είναι αρκετό για να τελειώσει ένας γάμος». Όχι δεν εννοούσε απιστία, ναρκωτικά ή κάποια άλλη εγκληματική ενέργεια, αλλά κάτι ακόμα πιο παράξενο...

Προς αποτροπιασμό των έκπληκτων ακροατών, η διοργανώτρια του podcast αποκάλυψε πως «Τον θήλαζε η μαμά του».

Σύμφωνα με την αφηγητή της ιστορίας η νύφη: «Φρίκαρε με την εικόνα και αηδίασε, ενώ έφτασε ένα βήμα πριν κάνει εμετό». Τελικά, ο γάμος πραγματοποιήθηκε κανονικά, ενώ είναι άγνωστη η συνέχεια του ζευγαριού ή αν ο άνδρας συνεχίζει να θηλάζει από τη μητέρα του.

νύφηειδήσεις τώραθηλασμόςγάμος