Ο Τόκο, ο Ιάπωνας που ονειρεύεται να ζει ως σκύλος ξαναχτυπά! Η νέα, υπερβολικά ρεαλιστική, στολή του
NewsroomΈχουμε αναφερθεί ξανά στο Τοκό, τον Ιάπωνα που έχει ξοδέψει δεκάδες χιλιάδες δολάρια για να μεταμορφωθεί σε σκυλί. Τώρα, ο ίδιος παρουσίασε την πιο πρόσφατη στολή του και σόκαρε με το πόσο ρεαλιστική φαίνεται.
Κανείς δεν ξέρει την πραγματική του ταυτότητα
Η νέα στολή του Τόκο, όχι μόνο είναι χαριτωμένη, αλλά του επιτρέπει και να κουνάει τη γούνινη ουρά του. Ο Τόκο, πριν μερικά χρόνια, ανακοίνωσε μέσω Twitter το ασυνήθιστο όνειρό του: να ζήσει ως σκύλος, βιώνοντας τις μικρές απολαύσεις που καθημερινά απολαμβάνουν οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Αυτό που ήθελε ο Ιάπωνας ήταν να βγαίνει για βόλτα στο πάρκο, να παίζει με πλαστικές μπάλες και φρίσμπι και να κυλιέται στο πάτωμα. Ο άνδρας δεν αποκάλυψε ποτέ την πραγματική του ταυτότητα, αλλά δεν δίστασε να παρουσιάσει τη ζωή του ως σκύλος τόσο στο YouTube όσο και στο Twitter.
Πρόσφατα, μάλιστα, αποκάλυψε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και τη νέα του σκυλοστολή – με πολύ πιο ρεαλιστικές λεπτομέρειες και ακόμα και μία ουρά που κουνιέται. Το πάθος του Τόσο για το cosplay σκύλων τον έχει οδηγήσει να ξοδέψει περίπου 15.000 δολάρια για μία στολή κόλεϊ. Πρόσφατα, παρουσίασε τη νέα του επένδυση, τη στολή ένα Alaskan Malamute που τράβηξε την προσοχή των χρηστών. Ο Ιάπωνας παραδέχθηκε ότι κρατάει κρυφό από την οικογένεια και τους φίλους του το πάθος να ζει ως σκύλος από φόβο μήπως θεωρηθεί παράξενος, αλλά δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την αγαπημένη του ασχολία σύντομα. Αν μη τι άλλο, φαίνεται ότι, η εμμονή του με τη σκυλίσια ζωή ολοένα και μεγαλώνει και δεν πρόκειται για ένα χόμπι το οποίο σύντομα θα βαρεθεί.
- Τα μηνύματα του Τραμπ με τον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν μου δώσατε το Νόμπελ, θέλω απόλυτο έλεγχο της Γροιλανδίας»
- Μητσοτάκης για αγρότες: Έτοιμος να διαχειριστώ οποιαδήποτε άλλη κατάσταση - Δεν μπορούν να συνεχιστούν τα μπλόκα
- Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών
- Πρώτη και καλύτερη η Εθνική πόλο: Κυριάρχησε της Ιταλίας, πέρασε στην τετράδα και βλέπει μετάλλιο!