Σοκ για 24χρονη: Έμαθε ότι είναι παντρεμένη με Αιγύπτιο αφού έχασε το διαβατήριό της
NewsroomΜια 24χρονη Ρωσίδα έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι ήταν παντρεμένη με έναν Αιγύπτιο πολίτη από το 2022, περίπου έναν χρόνο αφότου είχε χάσει το διαβατήριό της.
Η γυναίκα από την Αγία Πετρούπολη, έχασε το διαβατήριό της το καλοκαίρι του 2021, αλλά παρά το γεγονός ότι δήλωσε την απώλεια στην τοπική αστυνομία, δεν φρόντισε ποτέ να το αντικαταστήσει. Δεν χρειαζόταν πραγματικά νέο διαβατήριο μετά από αυτό και ποτέ δεν φαντάστηκε ότι το παλιό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλον.
Πώς έμαθε ότι είναι παντρεμένη
Ωστόσο, νωρίτερα φέτος, ενώ προσπαθούσε να εκδώσει πιστοποιητικό γέννησης για το μωρό της, η νεαρή γυναίκα έμαθε ότι ο σύζυγός της, ένας Αιγύπτιος ονόματι Μουσταφά, έπρεπε να είναι παρών επίσης. Ποτέ δεν είχε γνωρίσει τον Μουσταφά, πόσο μάλλον να τον παντρευτεί, αλλά το ρωσικό ληξιαρχείο τον είχε καταχωρίσει ως σύζυγό της.
Όπως αναφέρει το odditycentral.com, δεν είναι σαφές αν ο Μουσταφά βρήκε ο ίδιος το διαβατήριο της γυναίκας ή αν το αγόρασε από κάποιον στη μαύρη αγορά, αλλά σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο Αιγύπτιος χρησιμοποίησε το έγγραφο για να αιτηθεί άδεια προσωρινής διαμονής στη Ρωσία, ισχυριζόμενος ότι ήταν ο σύζυγος της κατοίκου της Αγίας Πετρούπολης. Το έγγραφο περιείχε σημείωση για τον γάμο, ο οποίος φέρεται να είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2022.
Αφού άκουσε τη μαρτυρία της γυναίκας και επιβεβαίωσε ότι είχε δηλώσει το διαβατήριό της χαμένο πριν από τρία χρόνια και ποτέ δεν είχε γνωρίσει τον Αιγύπτιο σύζυγό της, ένα ρωσικό δικαστήριο ακύρωσε τον γάμο.
Αυτή η παράξενη είδηση έγινε viral στη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα, παρόλο που άφησε πολλά ερωτήματα αναπάντητα, όπως πώς ο άνδρας κατάφερε να καταχωρίσει τον γάμο του με μια Ρωσίδα χρησιμοποιώντας μόνο το διαβατήριό της.
- Σοκαριστικό βίντεο από το τραγικό τροχαίο με δυο ανήλικους νεκρούς στη Μυτιλήνη - Η στιγμή που χάνουν τον έλεγχο της μηχανής
- «Μπαμπά, πήρα πτυχίο!»: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου πήρε το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία
- Αρρωστημένη υπόθεση στη Γαλλία: Την έβαζε να πίνει ούρα και να τη βιάζουν άντρες - «Σταμάτησα να μετράω στους 487»
- Σπάνια στιγμή: Μετεωρίτης «σβήνει» πέφτοντας σε ηφαίστειο που εκρήγνυται