Viral|19.10.2024 22:11
Γαλλία: Θαρραλέος τύπος βγήκε στην πλημμυρισμένη Μπαγιόν για... σερφ
NewsroomΈνας θαρραλέος άνδρας «πιάστηκε» να κάνει -περίπου- σερφ μέσα στην πλημμυρισμένη Μπαγιόν της Γαλλίας, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν τη χώρα.
Σε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media φαίνεται ο άνδρας να κολυμπάει στα σοκάκια με μια σανίδα του σερφ, χωρίς όμως να είναι γνωστός ο λόγος που αποφάσισε να... αθληθεί τέτοια μέρα!
Σημειώνεται πως οι μεγάλες πλημμύρες προκάλεσαν σοβαρές ζημιές και διακοπές της ηλεκτροδότησης σε τμήματα της ορεινής περιοχής της νοτιοανατολικής Γαλλίας έπειτα από ημέρες σφοδρής βροχόπτωσης, αν και δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για θύματα.
Το επικό βίντεο
Διαβάστε ακόμη
- Βυθίστηκε ιρανική φρεγάτα από επίθεση υποβρυχίου νότια της Σρι Λάνκα, πάνω από 100 αγνοούμενοι - Μπαράζ βομβαρδισμών στη Μέση Ανατολή
- Η στιγμή που οι ελληνικές φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» μπαίνουν στο λιμάνι της Λεμεσού στην Κύπρο
- Axios: Το τηλεφώνημα Νετανιάχου σε Τραμπ που άλλαξε τη Μέση Ανατολή
- Σοκαριστική επίθεση σκύλου σε 7χρονο κοριτσάκι - Τη σήκωσε στον αέρα, της έκαναν 68 ράμματα