«Ιδού το μέλλον της ακροδεξιάς»: Το Charlie Hebdo βάζει στο στόχαστρο τον Μάσκ με ένα σπαρταριστό σκίτσο
NewsroomΤον Έλον Μασκ βάζει στο στόχαστρο το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo, με μία σειρά από καυστικά σκίτσα.
Σε ένα από αυτά αποκαλεί τον δισεκατομμυριούχο το μέλλον της ακροδεξιάς και απεικονίζεται να βγαίνει σαν σκουλήκι από φέρετρο του Ζαν Μαρί Λεπέν. Σε άλλο αναρωτιέται «γιατί στον Έλον Μασκ αρέσουν οι τρανς» και απαντά στο ερώτημα που θέτει «γιατί τα α… του είναι μικρότερα από του πατέρα του και το π… του μακρότερο από αυτό της μητέρας του. Σε τρίτο σκίτσο ο ιδιοκτήτης του Χ απεικονίζεται να αποκαθιστά την ελευθερία του λόγου, ξεβουλώνοντας τα οπίσθια του Ντόναλντ Τραμπ.
Μάλιστα, το σατιρικό περιοδικό καλεί τον Μασκ να τους στείλει τα σχόλια του για την προσέγγιση που έχουν στην ελευθερία του λόγου. «Γεια σου Έλον Μασκ! Ελπίζουμε να σου αρέσει η αντίληψη μας για την ελευθερία του λόγου. Σε παρακαλούμε μην διστάσεις να μας πεις πιο από τα σκίτσα σου αρέσει περισσότερο».
- Η «ακτινογραφία» της καταστροφής από τις φωτιές στη Δυτική Αττική - Οι εκτάσεις που κάηκαν και η επόμενη μέρα του δάσους
- «Κλειδί» η ιατροδικαστική για τον 90χρονο που έκρυβε ο γιος του στον καταψύκτη - «Τον αγαπούσε παθολογικά»
- Το βαρύ τίμημα της υπογεννητικότητας: 11 σχολεία λιγότερα τη νέα σχολική χρονιά στα Δωδεκάνησα
- Έπαιξε μουσική σε λιοντάρια και αυτά «ημέρεψαν» - Το viral βίντεο με την αντίδρασή τους