Viral|09.02.2025 17:03
Γάτα μπήκε στο γήπεδο και διέκοψε το ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης
NewsroomΣτον αγώνα ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών εισέβαλε μια γάτα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να σταματήσει για λίγα λεπτά.
Μάλιστα, το συμβάν σχολιάστηκε και από τον σπίκερ της αναμέτρησης, ο οποίος τόνισε πως «πολλοί οι τετράποδοι φίλοι που βρίσκονται στο γήπεδο. Έχουμε δει μέχρι στιγμής δύο σκυλιά, είδαμε και μια γάτα που κάνει τη βόλτα στο γήπεδο του Βαρδινογιαννείου».
Μετά από λίγα λεπτά η γάτα βγήκε εκτός γηπέδου και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, με τον ΟΦΗ να επικρατεί με 3-1.
Διαβάστε ακόμη
- Ραγδαίες εξελίξεις: Βρέθηκαν ίχνη αίματος της Σταυρούλας Λεβεντάκη στο όχημα του ενοικιαστή της
- Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων: 1 στους 70 παγκοσμίως έχει αναγκαστεί να φύγει - Γιατί η ανθρωπιστική βοήθεια δεν αρκεί πια
- Τέλος χρόνου για την παλιά ταυτότητα: Τι ισχύει μετά τις 3 Αυγούστου για όσους δεν έχουν βγάλει νέα
- Το καλύτερο τηγανιτό κοτόπουλο γίνεται σε λάδι... 66 χρόνων: Εσύ θα έτρωγες από αυτό το εστιατόριο;