Viral|01.03.2025 05:00
ΗΠΑ: Έσπασε το ρεκόρ Guiness έλξεων σε μία μέρα και «κατέστρεψε» τα χέρια του
NewsroomΟ Truett Hanes από τις ΗΠΑ έσπασε το Guinness World Record για τις περισσότερες έλξεις σε 24 ώρες, πετυχαίνοντας 10.001 επαναλήψεις, 751 περισσότερες από το προηγούμενο ρεκόρ.
Ωστόσο, οι συνέπειες για τα χέρια του δεν ήταν και τόσο καλές καθώς παρότι φόρεσε γάντια κατά την εκτέλεση της δοκιμασίας, τα χέρια του υπέστησαν σοβαρές βλάβες.
Σε βίντεο που ανάρτησε, έδειξε τις παλάμες του κατακόκκινες, πρησμένες και με σκασμένο δέρμα, προειδοποιώντας τους θεατές να μην επιχειρήσουν κάτι παρόμοιο στο σπίτι, με την κατάσταση του να συνεχίζει να είναι δύσκολη καθώς το δέρμα σε ένα από τα δάχτυλά του είχε σχεδόν αποκολληθεί.
Διαβάστε ακόμη
- Ο «T-Rex του ωκεανού»: Ο θηρευτής στο μέγεθος λεωφορείου που κυριαρχούσε πριν 80 εκατομμύρια χρόνια
- Τους έπιασαν στα πράσα να πετάνε μπάζα στο δάσος: «Πήρα το στειλιάρι, κάθε μέρα παίζουμε τις ζωές μας»
- Πέθανε ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της
- Γεωργιάδης για συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα: «Είσαι πάμφτωχος; Έχεις δίπλα το Φάληρο να κάνεις τζάμπα μπάνιο»