Η Φιλίππα... έγινε ξανά «Έλλη Ρούσσου» για τα 25 χρόνια «Κωνσταντίνου και Ελένης»
NewsroomΗ Ελένη Φιλίππα έγινε και πάλι για λίγο Έλλη Ρούσσου και αναβίωσε μια σκηνή από τη πασίγνωστη ελληνική σειρά που όλοι αγάπησαν, το «Κωνσταντίνου και Ελένης».
Πρόκειται για το επεισόδιο «Κωνσταντίνος ο πολιτευόμενος», στο οποίο η δικηγόρος της Ελένης Βλαχάκη κατεβαίνει στις εκλογές με το ΚΚΕ.
Η ηθοποιός αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τα είκοσι πέντε χρόνια που έχουν περάσει από τότε που ολοκληρώθηκε η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» του Χάρη Ρώμα.
Το βίντεο δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Τάσου Τσαλούχου στο TikTok, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αναπαραστήσει πολλές σκηνές από τις πιο δημοφιλείς κωμωδίες την ελληνικής τηλεόρασης. Στο κλιπ εκείνος ανέλαβε τον ρόλο του Νικόλα, σε μια σκηνή από την προεκλογική καμπάνια που είχε κάνει η Έλλη Ρούσσου στο συγκεκριμένο επεισόδιο.
«Η δικηγόρος Έλλη Ρούσου από το ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' εν δράσει 25 χρόνια μετά», αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.
T- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο