Viral|05.05.2025 04:00
Κίνα: Πήδηξε από το παράθυρο για να... ξεφύγει από τη σύντροφό του
NewsroomΈνα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κίνα, με έναν άνδρα να σπάει παράθυρο ξενοδοχείου, προκειμένου να… γλυτώσει από τη σύντροφό του.
Όπως φαίνεται, το ζευγάρι είχε έντονη λογομαχία, με τον άνδρα να αποφασίζει να βάλει τέλος στον καβγά, πηδώντας από το παράθυρο. Το περιστατικό έγινε πριν από λίγες ημέρες, στην Yuhua της Changsha στην επαρχία Hunan.
Αρχικά, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άνδρας προσπάθησε να φύγει από τον διάδρομο, με τη γυναίκα να τον συγκρατεί. Ωστόσο, στη συνέχεια ο ίδιος έδειξε αποφασισμένος και πήρε φόρα και έπεσε πάνω στο τζάμι του παραθύρου, με αποτέλεσμα να το σπάσει.
Ο άνδρας βρέθηκε στον δρόμο, σηκώθηκε και έφυγε τρέχοντας, με τη γυναίκα να παρακολουθεί σαστισμένη.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκαρδιωτικές εικόνες Πόρτο Γερμενό: Σπίτια έγιναν στάχτη, χωρίς ρεύμα και νερό η περιοχή - Αυτοψία ethnos.gr
- Πόρτο Γερμενό: Οι στιγμές στην πύρινη κόλαση μέσα από την κάμερα του ethnos.gr - Από τη νυχτερινή μάχη, στην αποκαρδιωτική επόμενη μέρα
- Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε σφοδρή ανατροπή φορτηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας
- Οπισθοχώρηση Ινφαντίνο: Η FIFA αποσύρει το σχέδιο πώλησης μεριδίου του Μουντιάλ μετά την απειλή μποϊκοτάζ από την UEFA