Απρόσκλητος επισκέπτης στα νερά της Ιθάκης: Αγριογούρουνο καταδιώκει τουρίστριες στη θάλασσα
NewsroomΑμέριμνες κολυμπούσαν δύο τουρίστριες στα καταγάλανα νερά της Ιθάκης όταν είχαν μία πραγματικά απρόσμενη συνάντηση.
Η απρόσμενη συνάντηση
Οι δύο γυναίκες κολυμπούσαν σε θαλάσσια περιοχή του νησιού, και συγκεκριμένα κοντά στο νησάκι Άτοκος, όπου βρέθηκαν με σκάφος. Αποφάσισαν να απολαύσουν τα τιρκουάζ νερά, κάνοντας μία βουτιά. Όσο κολυμπούσαν αμέριμνες, όμως εμφανίστηκε ο απρόσκλητος επισκέπτης: ένα αγριογούρουνο!
Το θηλαστικό βρισκόταν μέσα στη θάλασσα όταν οι δύο κολυμβήτριες το πλησίασαν άθελά τους. Το αγριογούρουνο γύρισε προς το μέρος τους και τις πήρε στο κυνήγι. Μετά το αρχικό σοκ, οι δύο τουρίστριες άρχισαν να κολυμπούν προκειμένου να ξεφύγουν από το αγριογούρουνο- όπως και έγινε, με το περιστατικό να καταγράφεται σε βίντεο από την παρέα τους και να γίνεται viral στα social media.
T- Μέχρι πού θα το πάει ο Ερντογάν: Η ενόχληση για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» και το επικίνδυνο σκηνικό στο Αιγαίο
- Τσίπρας: Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης με κατώτατο 1.000 ευρώ, ΦΠΑ 6% και κατάργηση Πανελλαδικών
- Τρόμος στη Ρωσία: Η στιγμή που πολεμικό ελικόπτερο κάνει αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο
- Οι «μονόκεροι» της Αρκτικής έφεραν δυσάρεστα νέα: Τι συμβαίνει κάτω από τους πάγους της Γροιλανδίας