Απρόσκλητος επισκέπτης στα νερά της Ιθάκης: Αγριογούρουνο καταδιώκει τουρίστριες στη θάλασσα
NewsroomΑμέριμνες κολυμπούσαν δύο τουρίστριες στα καταγάλανα νερά της Ιθάκης όταν είχαν μία πραγματικά απρόσμενη συνάντηση.
Η απρόσμενη συνάντηση
Οι δύο γυναίκες κολυμπούσαν σε θαλάσσια περιοχή του νησιού, και συγκεκριμένα κοντά στο νησάκι Άτοκος, όπου βρέθηκαν με σκάφος. Αποφάσισαν να απολαύσουν τα τιρκουάζ νερά, κάνοντας μία βουτιά. Όσο κολυμπούσαν αμέριμνες, όμως εμφανίστηκε ο απρόσκλητος επισκέπτης: ένα αγριογούρουνο!
Το θηλαστικό βρισκόταν μέσα στη θάλασσα όταν οι δύο κολυμβήτριες το πλησίασαν άθελά τους. Το αγριογούρουνο γύρισε προς το μέρος τους και τις πήρε στο κυνήγι. Μετά το αρχικό σοκ, οι δύο τουρίστριες άρχισαν να κολυμπούν προκειμένου να ξεφύγουν από το αγριογούρουνο- όπως και έγινε, με το περιστατικό να καταγράφεται σε βίντεο από την παρέα τους και να γίνεται viral στα social media.
T- Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
- Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
- Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση