Viral|16.10.2025 14:35

Ο ξεχωριστός «επισκέπτης» του OPEN: Ένα ελάφι περιφερόταν στις εγκαταστάσεις του σταθμού

Newsroom

Το μεσημέρι της Τετάρτης (15/10) ένας ιδιαίτερος...επισκέπτης εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις του OPEN, αφήνοντας δημοσιογράφους και τεχνικούς να απορούν.

Ο λόγος γίνεται για ένα ελάφι, το οποίο επισκέφθηκε τον εξωτερικό χώρο του τηλεοπτικού σταθμού μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Το συγκεκριμένο ελάφι, το οποίο έχει θεαθεί αρκετές φορές στο παρελθόν καθώς περιπλανιέται κοντά στους τρεις μήνες στην περιοχή, φέρεται να διέσχιζε τη Λεωφόρο Μαρκοπούλου προτού κάνει μια στάση στον προαύλιο χώρο του OPEN για ένα... μεσημεριανό σνακ στην τοπική βλάστηση.

Μολονότι αποτέλεσε ένα πανέμορφο θέαμα, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του καναλιού ειδοποίησαν γρήγορα την ΑΝΙΜΑ και το Δασαρχείο Πεντέλης για να εξασφαλιστεί η άμεση και ασφαλή μεταφορά του άγριου ζώου στο φυσικό του περιβάλλον.

OPENελάφιviralειδήσεις τώρα